Survivor'da elenen isim belli oldu! Ayrılırken ilk sözleri 'çok farklı olaylar gördüm' oldu

ads ads ads ads
27/04/2022

ads
Survivor'da elenen isim belli oldu! Ayrılırken ilk sözleri 'çok farklı olaylar gördüm' oldu

Survivor 2022'de eleme öncesinde yarışmacılar ödül oyunu parkurunda karşı karşıya geldi. Sezonun en kritik oyunlarından olan ödül oyunu öncesi kazanan takımın, MasterChef'in ünlü şefi Danilo Zanna'nın hazırlayacağı menüleri yiyecekleri açıklandı. Açlıkla mücadele veren yarışmacılar ödülü kazanmak için adeta kıran kırana mücadele etti. Her zaman olduğu gibi parkurda ilk olarak kadın yarışmacılar karşı karşıya geldi.

Kadınlar mücadelesinde Sema Aydemir'in Seda'ya karşı aldığı sayı ile ünlüler takımı ilk turu 1-0 galip bitirdi. Erkekler karşılaşmasında da Batuhan'ın sayısı ile ünlüler 2-0 oyunu kazandı. Ancak ünlüler takımının kural ihlali yaparak gönüllülerin ödül dolmalarını yemesinden dolayı cezalı duruma düştü. Böylece ünlülerin kazandığı ödülden gönüller takımı faydalandı. Ancak Berkan ve Atakan ödülü hak etmediklerini söyleyerek yemekleri yemedi.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Dokunulmazlık oyunları ile Survivor'da eleme adayı ilk olarak Gökhan olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı Evrim olurken, üçüncü eleme adayı da Barış seçilmişti. Son dokunulmazlık oyununda ise ünlüler takımı eleme potasına Ayşe'yi göndermişti. 

ADAYA VEDA EDEN YARIŞMACI

Dün akşam ekranlara gelen Survivor'da eleme konseyi gerçekleşti. Oynanan dokunulmazlık oyunları ile bu hafta eleme adayları Evrim, Ayşe, Barış ve Gökhan olmuştu. Rakiplerinden daha az oy alan yarışmacı bu hafta Gökhan Keser oldu.

Gönüllülerden ünlüler takımına geçen, performansı ile dikkat çeken Gökhan elendiği için mutsuzluğunu gizleyemedi. Gökhan'ın vedasıyla Evrim, Ayşe ve Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu.

“SONUNA KADAR MÜCADELEMİ VERDİM”

Ada konseyinde son defa söz alan Gökhan, "Üzüldüm tabi ki, ama sözümü tuttuğunu düşünüyorum. Sonuna kadar mücadelemi verdim. Adaptasyon sorunu da yaşadım. Kendi sezonumdan çok farklıydı, ama tabi bunlar bahane değil, performansımın daha iyi olması gerekiyordu. Ben yine de sevdiklerimi ve ailemi gururlandırdığımı düşünüyorum. Bu hikaye burada bitiyor " dedi.

"DURUŞUNU İKİ SEZONDUR BOZMADIN"

Acun Ilıcalı ise "Yıllar sonra yeniden beraber olduğumuz için çok mutlu oldum. Duruşunu iki sezondur da bozmadın. Efendiliğini bozmuyorsun, kalp kırmıyorsun. Survivor zor bir testtir, baskı altında böyle kalabilmek büyük başarı. Sana karşı her zaman sempatim vardı bu sezon daha da arttı" dedi.

GÖKHAN KESER KİMDİR?

Keser, 9 Eylül 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanıyor. 14 yaşında hobi olarak modellik kariyerine başladı.

İlk olarak "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip oldu. Sonrasında "Best Model of Turkey 2005" yarışmasında Turkiye ikincisi seçilerek 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı. Son olarak 2006'da Çin'de gerçekleştirilen Manhunt International yarışmasında dünya dördüncü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4." "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi.

Oyunculuk ve şan eğitimi almaya başladı. Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimini elde etti. Hemen sonrasında 2007 senesinde albüm çalışmalarına ağırlık verdi. 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu. 2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı "Hadi Ordan" adlı single ile müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi. 2012 yılında "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" parçasını çıkardı. Ardından "Bazen" "Seninle Bozdum" ve "Ceket" şarkılarını sırasıyla kliplendirdi. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok"u sevenleriyle buluşturdu.

Sonrasında ise 2014 Mart - Haziran ayları arasında Survivor'da Ünlüler takımında yer aldı. Yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır. Maxi-single "Bul Beni" ile müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmiştir. İlk sinema filminde 2016 yalında 1964’te Fikret Hakan’ın oynadığı Atçalı Kel Mehmet’e tekrar hayat vermiştir. BKM yapımcılığında TV8 için çekilen “Seviyorum Ama Arkadaşça” televizyon filmi, sonrasında “Tatlı Bela“ sinema filmi ve son olarak da Gizem Karaca’yla başrolünü paylaştığı “Mahsusa” filminde yer almıştır. Oyuncu 1,89 boyundadır.

27/04/2022 10:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, Ünlüler ve Gönüllüler
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.