Survivor’da ikinci eleme adayını dokunulmazlığı kazanan isim belirledi!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 140’ıncı bölümüyle ekranlara geldi.

ads ads ads ads
21/06/2022

ads
Survivor’da ikinci eleme adayını dokunulmazlığı kazanan isim belirledi!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 140’ıncı bölümüyle ekranlara geldi. Bireysel dönemin başladığı Survivor'da son elenen isim Ogeday olmuştu. Dokunulmazlıkta kolyenin sahibi olan isim, haftanın ikinci eleme adayını belirledi. Potaya giren yarışmacının "Bir tane kolye sahibi oldun diye şampiyon olmuyorsun" sözleri dikkat çekti.

TV8'de Survivor heyecanı yaşanıyor. Finale çok az zaman kala yarışmacılar bireysel olarak parkura çıkıyor. Üst üste üç dokunulmazlık oyunu sonunda dört eleme adayı belirleniyor.

Survivor'da dün akşam yayınlanan 140'ıncı bölümde yarışmacılar yeni bir bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Oyun öncesi kazanan yarışmacının restoranda akşam yemeği ve sürpriz ödüller alacağı açıklandı. Şampiyonluk için artık daha kritik olan dokunulmazlık oyununda sıralama süreleri için yarışmacılar ilk olarak mücadele verdi. Sıralama turları sonrası eşleşmeler Batuhan-Berkan, Hikmet-Nisa, Adem-Ayşe olarak belirlendi.

DOKUNULMAZLIĞI AYŞE KAZANDI

Yarı finalde Nagihan-Berkan ile Ayşe-Nisan karşılaşması yaşanırken, atışlarda Berkan ve Nisa elendi. Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık finaline Ayşe ve Nagihan kaldı. Ayşe başarılı atışlarla dokunulmazlıkta skoru 3-0'a getirdi. Survivor'da dokunulmazlığı Ayşe, 4-1'lik skorla aldı.

"ÜZÜLEREK NİSA DEMEK İSTİYORUM"

Potaya isim veren Ayşe şunları söyledi:

Güçlü kadınlarız. Burası kadın erkek ayrımı yapmaya ihtiyaç olunacak bir yer değil. Bu tarz bir algıya yer vermek istemiyorum. Hepimiz eşit şartlarda yarışıyoruz. Bu tarz ayrımlara gerek yok. Bu tarz düşünceler başından beri saçma düşünceler. Biz buralara gelirken yeri geldi kadın yarışmacı da yazdık, kadın potası da yaptık. Yani bence şampiyon olacaksam gerçekten hak eden bir yarışmacı olarak o kupayı kaldırmayı tercih ederim. Bugünkü fikrim tamamen kendi takım arkadaşlarımın konuşması ve içimden hissettiğimle ilgili. Eğer gerçekten bir kadın şampiyon olacaksa potadan çıkarsa olacaktır. Kaderi bizi destekleyenler etkiliyor. Üzülerek Nisa demek istiyorum.

"BEKLEDİĞİM ŞEYDİ"

Nisa, ''Beklediğim şeydi. Şaşırdım mı? Hayır. Sadece Ayşe'nin söylediği şeyin arkasında duracağını tahmin ediyordum. 'Sembolü ben alırsam Hikmet'i söyleyeceğim' demişti. Bu potadan çıkamayacaksam hikayem bitmiş olur. Az süre kaldı. Bir tane kolye sahibi oldun diye şampiyon olmuyorsun. Her şeyi halkımız ve Allah bilir. Gerisi ne olacak. İki kişiyi de gönüllü takımının yanına bekliyoruz '' ifadelerini belirtti.

BİL BAKALIM OYUNU OYNANDI

Heyecan dolu gecede dokunulmazlık sonrası yarışmacılar bil bakalım oyununda karşılaştı. Oyun öncesi Murat Ceylan kazanan yarışmacının üç yarışmacıyı daha ödüle götüreceğini söyledi. Bil bakalımın ödülü ise kahve oldu. Gecede yarışmacılar Murat Ceylan'ın sorduğu sorulara yakın tahminleri vermeye çalıştı. Nisa-Hikmet eşleşmesinde oyunun kazananı Hikmet oldu. Hikmet ödüle Batuhan, Ayşe ve Adem'i götürmeyi tercih etti.

SURVİVOR'A VEDA EDEN SON İSİM

Survivor All Star'da aday olan dört isimden adaya veda eden kişi Ogeday oldu. Ogeday'ın vedası sonrası Nisa gözyaşlarını tutamadı. Ogeday yaptığı açıklamada, "İyi ki gelmişim, iyi ki sizi tanımışım. Her şeye sıfırdan başladım, çok değerli insanlar tanıdım. Burada olduğum için asla pişman olmadım. Bu hiçbir şeyin sonu değil. Bu sene istediğim performansa ulaşamadım. Yapacak bir şey yok bunu da yaşamak gerekiyormuş" dedi.

"BU ELEME BENİ GERÇEKTEN ÜZDÜ"

Acun Ilıcalı ise "Benim için özel yarışmacılardan birisin. Bugün bu eleme beni gerçekten üzdü. Finalde olamayacağın için tek bir hata belki de seni yarı yolda bıraktı" ifadelerini kullandı.

21/06/2022 12:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, eleme, aday, ı dokunulmazlık,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.