Survivor'da Sema ve Evrim arasında tansiyon yükseldi!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, 20 Mayıs akşamı 109'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölüme Sema ve Evrim arasındaki gerginlik damga vurdu. İşte Survivor'da yaşananlar...

ads ads ads ads
21/05/2022

ads
Survivor'da Sema ve Evrim arasında tansiyon yükseldi!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, 20 Mayıs akşamı 109'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı yeni bölüme Sema ve Evrim arasındaki gerginlik damga vurdu. İşte Survivor'da yaşananlar...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. 20 Mayıs akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça zorlu bir parkurda kendi takımlarından eleme adayı çıkarmamak için ter döktü. Kıyasıya geçen mücadele sonunda kaybeden takım ilk eleme adayı olan ismi belirledi.

Geçtiğimiz hafta dün dokunulmazlık oyununu kaybeden ve 8 kişiden 6'sının eleme potasına girdiği gönüllüler Seda'nın vedasının ardından bir arkadaşlarını daha kaybetmemek için canla başla yarıştı. Şu anki kadrolarını korumak isteyen ünlüler de oyunu kazanmak için mücadeleyi hiç bırakmadı.

Dokunulmazlık ve pizza ödülünün olduğu yarışmanın kadınlar etabında Sema ve Nagihan yarışırken tansiyon yükseldi. Sema'nın oyundaki sopa atışı sırasında istemeden yaptığı hamle sonrası Nagihan'ın hedefleri düştü.

Ancak Sema'nın onları düzeltmeden yerine gitmesi ve ilk sırayı düşürmesi oyunun durmasına neden oldu. Sema, ekiple neden kendi hedeflerini de düzeltmesi gerektiğini konuşurken; Evrim yandan "Ama Nagihan seni bekledi" diyerek müdahale etti.

Buna çok kızan Sema ise "Evrim sen bir sus ya. Her yere karışıyorsun, bir şey konuşuyorum. Her şeye girin. Bilerek yapmadığım bir şey için burAda uğraşıyorum" dedi.

Ona karşılık veren Evrim ise "Biz sana bilerek yaptın demiyoruz ki" dedi. Bunun üzerine Sema, "Ben başka bir şey söylüyorum Evrim'ciğim. Sen neden böyle her şeye giriyorsun?" ifadelerini kullandı.

Sema'ya neden bu kadar yüksek tepkiler verdiğini soran Evrim, "Senin bana yaptığın gibi mi yapayım. Sus" dedi. Ardından oyun yeniden başladı ve kazanan taraf Nagihan oldu.

Takım arkadaşlarının yanlarına giden ikiliden Sema, "Evrim haklı gibi konuşma" deyince; Keklik de "Sen ne zaman haklı olduğunu düşünsen karşı tarafı konuşturmuyorsun. Ben geçen gelip senden özür de diledim ama bana seremonide 'sus' demeni unutmayacağım" dedi.

Ona cevap veren Sema da "Ben de senin Seda elendikten sonra 'Acaba neyi yanlış yaptı? Neyi eksik yaptı?' dediğini unutmayacağım. Sen burada doğru olduğun için mi kaldığını sanıyorsun?" dedi.

Seda'nın elenmesi konusunda Sema'nın gönüllüler takımına "Onu nasıl yazarsınız?" demesini doğru bulmadığını ifade eden Evrim, "O zaman siz neden Bora'yı yazdınız?" dedi. Sema da bunun konuyla bir alakası olmadığını söyleyince Evrim, "Sen kazanınca mutlusun, kaybedince çok farklı bir kadın oluyorsun. Yüksek tepkiler veriyorsun. Bunların aynısını Seda'ya kendi ikizine de yaptın. Bana yapman çok normal" dedi.

Bu sözlere çok kızan Sema ise "Bak Evrim sen benim ikimizi karıştırma. Belden aşağı vurmaya çalışıyorsun. Sen benim ikizim olmak için dua edersin" şeklinde karşılık verdi.

Geçtiğimiz hafta Survivor'a veda eden isim Seda Ocak olmuştu. Kardeşinin elendiğini öğrenmesiyle gözyaşlarına boğulan Sema ise konseyden ayrılmak üzereyken Seda'ya koşmuş ve ona sarılmıştı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda ederken, takım arkadaşlarını da duygulandırmıştı.

Seda'nın gitmesiyle alakalı ödül oyunu öncesi takımlarla konuşan Murat, Sema'ya söz vermişti. İkizinin gidişiyle alakalı olarak "O takımda dört ayak varsa birisi Nagihan birisi Seda'dır. Onların kesinlikle potaya yazılmaması gerektiğini düşünüyorum" demesi dikkat çekmişti.

Bu sırada Sema'ya itiraz eden Evrim, "Yazacak başka kişi yoktu" deyince tansiyon yükselmiş ve Keklik'e tepki gösteren Sema, "Ben bir konuşayım Evrim, sus" demişti. Buna bozulan Evrim ise "Sus mu?" yanıtını vermişti.

Evrim-Sema tartışma sonrası devam eden dokunulmazlık oyununda; kadınlar etabını 8-6 skorla gönüllüler kazandı. Ardından başlayan erkekler mücadelesinde de galip gelen taraf ünlüler oldu. Böylece dokunulmazlık oyununda en iyiler yarıştı.

Oynanan dört oyun sonunda 3-1 skorla kazanan taraf ünlüler oldu. Ünlüler böylelikle üst üste yedinci dokunulmazlığı kazanmış oldu. Ünlüler takımı ayrıca pizza yemek ödülünün de sahibi oldu.

Survivor 2022 yarışmasında bir kez daha dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde potaya gitmesi için bir isim çıkarttı. En çok oyu alan Berkan, haftanın ilk gitme adayı oldu.

21/05/2022 13:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, Sema, Evrim, ILICALI,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.