Survivor'da yeni dönem başlıyor! Kavga sonrası aynı takımdalar

Survivor All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler elemenin ardından haftanın ilk dokunulmazlık parkuruna çıktı. Dokunulmazlık oyunu öncesi yarışmacılar yeni kaptanları da belirledi. Haftanın kaptanlık yarışını ise erkeklerde Ogeday, kadınlarda da Nagihan kazandı.

ads ads ads ads
13/06/2022

ads
Survivor'da yeni dönem başlıyor! Kavga sonrası aynı takımdalar

TV8'de seyirci karşısına çıkan Survivor 2022 yarışmasında sona doğru, takımlar üst üste dokunulmazlık oyunlarına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta adaya veda eden kırmızı takımda bulunan Anıl olmuştu. Yeni haftanın dokunulmazlık yarışı öncesinde yarışmacılar kaptanlık oyununda performans sergiledi ve takımlar belirlendi. İşte, Survivor'ın yeni takımları ve haftanın ilk dokunulmazlığının kazananı...

SURVİVOR YENİ KAPTANLAR VE TAKIMLAR

Fenomen yarışmada sistem üç gün sonunda bireysele dönüyor. Bireysel mücadelelere sayılı zaman kala ise yarışmacılar, parkurlarda fırtınalar estiriyor. Survivor All Star yarışmasında haftanın kaptanlık yarışını erkeklerde Ogeday, kadınlarda da Nagihan kazandı. Yeni takımlar:

Ogeday (mavi takım kaptanı)
Atakan
Berkan
Nisa

Nagihan (kırmızı takım kaptanı)
Adem
Ayşe
Batuhan
Hikmet

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Haftanın dokunulmazlık oyununda takımlar kıran kırana yarıştı. Oyunun ilk turunu 8-6 ünlüler kazandı. Dokunulmazlık oyunun aynı zamanda güzel bir yemek, masaj ödülü bulunuyor. İkinci turda Hikmet'in sayısı ile dokunulmazlığı ve ödülü kazanan ünlüler takımı oldu.

Mavi takımda dokunulmaz olan isim kaptan Ogeday oldu. Oylama sonucunda ilk eleme adayı ise Nisa seçildi.

KAVGA SONRASI AYNI TAKIMDA YARIŞTILAR!

Acun Ilıcalı, önceki ada konseyinde Nagihan ile Hikmet arasında yaşanan tartışma sonrası yeni haftada aynı takımda yer almaları konusunda ikiliye söz hakkı verdi. İstemediğin ot burnunun dibinde biter diyen Nagihan, ''Ne olduğunu ben de anlamadım, karşı takım da anlamadı. Sonrasında Hikmet bizim kucağımızda yer buldu. Ben Hikmet'le aynı takımdayken çok güzel mücadeleler veriyorduk. Gelene hoş geldin derim, niye geldin demem. Şimdilik bir sıkıntı yok, kazanmaya odaklıyız. Kişisel sorular ayrı, parkurdaki mücadeleler apayrı'' dedi.

Konu hakkında Hikmet ise ''Burada herkes birbirini sevmek zorunda değil, saygı göstermek zorunda. Sezon başından beri şunu söylüyorum, nerede olursam orada mücadele veririm. Arkadaşlarımla beraber benche çıktığımda elimden geldiğince çaba göstermeye çalışıyorum' sözlerini kullandı.

"HİKMET ÖCÜ DEĞİL"

İlk kez Hikmet ile aynı takımda yer alan Adem, "Yani hayatta istemediğimiz birçok şey zaten başımıza geldi, bu yaşımıza kadar. Sonuçta Hikmet öcü değil, gelip bizi burada huzursuz edecek bir insan da değil. Bence karşı takımda daha tehlikeli bir insan. Çünkü bir takım sporcusu, karşıdaki insanı düşürmek için ona psikolojik baskı yapabilir. Geldikten sonra takımda herhangi bir huzursuzluk olmadı, oyunda da gayet bize faydalı olmaya çalıştı. Bizim kapımız açık. Benim Hikmet'e karşı çok büyük bir nefretim yok, sadece oyunlarda karakter olarak uyuşamadığımız noktalar var" dedi.

13/06/2022 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, Ünlüler ve Gönüllüler
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.