Survivor’dan elenen Gizem’den Nisa itirafları

Survivor 2020'den elenen son isim olan Gizem Birdan, adada davranışlarıyla dikkat çeken Survivor Nisa'nın psikolojisi ile bilgiler verdi.

ads ads ads ads
01/05/2020
HK

ads
Survivor’dan elenen Gizem’den Nisa itirafları

Adada Nisa’nın en yakınındaki isimlerden olan Gizem, “Nisa çok çöktü. Bir kaç saat iyi oluyor sonra aniden büyük bir çöküş yaşıyor. Bunu şımarıklıktan yapmıyor. O nedenle psikolojisi daha da bozuluyor” dedi.

GİZEM’İN YARIŞMALARDAKİ BAŞARISIZLIĞI ELEŞTİRİLİYORDU

Neredeyse haftalardır yarışmalarda gösterdiği başarısızlık yüzünden elenmesine kesin gözüyle bakılan ancak uzun bir süre Survivor 2020’de kalmayı başaran Gizem dün akşam adaya veda etti. Yarışmadan ayrıldıktan sonra Survivor Panorama’ya katılan Survivor Gizem, adada davranışlarıyla dikkat çeken Survivor Nisa’nın psikolojisi ile bilgiler verdi.

Nisan ile Cemal Can ile adada en yakın olan isim Gizem, Nisa’nın moralinin bozuk olmasının net bir yanıtını bilmediğini ifade etti. Kötü bir psikoloijik olarak çöküşte olduğunu söyledi ve bazı olayları kaldıramadığını da sözlerine ekledi.

“‘BİTTİM BEN’ DİYORDU”

Survivor Gizem, Suvrivor Nisa’nın ruh halinin dalgalı olduğunu söyledi ve “Nisa her şeyiyle şampiyonluğa gidebilecek birisi ve kendisini toparlamalı.” dedi ve Nisa’yı yer yer uyardıklarını belirtti. Gizem katıldığı programda şunları anlattı:

“Survivor’a ben 2. hafta geldim. Ben geldiğimde bile Nisa’nın psikolojisi çok iyi değildi. Sonradan ise çok çöktü. ‘Bittim ben’ diyordu. Cemal Can, Yasin ve ben çok toparlamaya çalıştık, destek verdik. Nisa bazı olayları kaldıramadı, insanların bazı tavırlarını kaldıramadı. Hep içine attı. Zaten çok fazla konuşmuyor. Konuştuğu bir kaç kişi var sadece. Bir kaç saat iyi oluyor ama bir anda sonra dibe çöküyor. İçinden çıkamaz bir psikolojiye girdi.

O dengelerin süresi de kısaldı, bir saat çok iyi bir saat çok kötü oldu. Bunları şımarıklıktan yapmıyor bu nedenle daha kötü hissediyor. Atışları iyi, şampiyonluğa gidebilecek bir isimdi. ok iyi niyetli tatlı bir insan. Kendini toparlarsa hala şampiyonluğa gidebilir”

01/05/2020 12:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, nisa, gizem
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.