Taçoy geri adım attı, genel sekreterliği bırakıyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, genel sekreterlikten istifa edeceğini söyledi. 

ads ads ads ads
18/06/2019
Haber Kıbrıs

ads
Taçoy geri adım attı, genel sekreterliği bırakıyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, genel sekreterlikten istifa edeceğini söyledi.  Hasan Taçoy, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ersin Tatar ile yapmış olduğu uzun değerlendirmelerin ardından genel sekreterliği bırakma kararı aldığını açıkladı. Taçoy, UBP Genel Merkezi’ndeki işlerini tamamlamasının ardından, genel sekreterlik görevinden ayrılacağını belirtti

HASAN TAÇOY: BAKANLIĞI BIRAKIRIM GENEL SEKRETERLİĞİ BIRAKMAM”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında “Bakanlığı Bırakırım Genel Sekreterliği Bırakmam” diye açıklama yapan Taçoy, fikir değiştirerek genel sekreterliği bırakma kararı aldı. Taçoy’un bu kararı Ersin Tatar ile hangi konuları görüşerek aldığı ise bilinmiyor.

Taçoy, istifa gerekçesi olarak, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini ve siyasi tecrübesini de göz önünde bulundurarak, ilgili bakanlıkta devam etmesinde hem fikir olduklarını ifade etti.

UBP’DE GENEL SEKRETERLİK İÇİN NABIZ YOKLANIYOR

UBP Genel Sekreterlikten istifa edeceğini duyuran Taçoy’un yerine üç isim konuşuluyor. UBP Genel Sekreterlik için Ersan Saner, Kutlu Evren ve Resmiye Canaltay’ın isimleri geçiyor.

18/06/2019 12:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hasan taçoy, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.