Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti!

Şehrazat, ‘Plak ve Ben’ dergisine bir ‘tribute’ albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. Ünlü söz yazarı ve besteci, albümde yer alması için Tarkan’a da teklif götürdüğünü ancak megastarın teklifini reddettiğini söyledi.

ads ads ads ads
11/03/2019

ads
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti!

Şehrazat, bir ‘tribute’ albüm çıkaracağını açıkladı. Plak ve Ben dergisine konuşan ünlü söz yazarı ve besteci, sevilen şarkılarını pop dünyasının ünlü isimlerinin seslendireceğini söyledi. Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Nilüfer, Gülşen, Yıldız Tilbe, Mustafa Sandal, Edis ve Hayko Cepkin yer alacak. Sanatçı dostlarını telefonla arayıp “Albümüme misafir olur musun?” diyerek çağırdığını belirten Şehrazat, “Orası da bir ev, oraya misafir olmak isteyenlerin başımın üstünde yeri var. Birçok arkadaşımla görüştüm, sağ olsunlar hepsi çok nazik davrandılar. Hemen hemen herkes albümde var” dedi. Albümde “Neden Tarkan yok” sorusuna ise Şehrazat “Maalesef Tarkan yok. Aradım, kararına saygı gösteririm” diye yanıt verdi.

AJDA’NIN KIYMETİ BAŞKADIR
2010 yılında “Nefes aldığım süre içerisinde Ajda Pekkan ile çalışmam” diyen Şehrazat, ünlü sanatçıyla nasıl barıştığının detaylarını da anlattı: “10 sene geçti o kızgınlığımızın üstünden. Ajda kıymetlimdir. 53 yıldır hayatımda. Onun değeri, kıymeti harbiyesi başkadır. Bu yola Ajda ile ‘Yaz Yaz’ şarkısı ile çıktım. Anne evlat arasında bile bu tarz olaylar oluyor. İki kardeş arasında hayli hayli olur. Sevgim, saygım sonsuzdur.”

11/03/2019 12:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tarkan, Şehrazat
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.