Elektrik kesintisi!

ads ads ads ads
08/03/2021

ads
Elektrik kesintisi!

GİRNE’DE KORUÇAM, AKDENİZ, KAYALAR VE SADRAZAMKÖY’E; LEFKE’DE İSE AŞAĞI CENGİZKÖY BEŞ EVLER BÖLGESİNE YARIN ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

 Şebekelerdeki proje çalışmaları nedeniyle yarın Girne ve Lefke ilçesindeki bazı yerleşim birimlerine bir süre elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek Girne Bölge Amirliği, yarın Koruçam, Akdeniz, Kayalar ve Sadrazamköy’e elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yapılacak kesinti 13.00 ile 16.00 saatleri arasında olacak.

***

AŞAĞI CENGİZKÖY

Öte yandan Lefke ilçesinde Aşağı Cengizköy Beş Evler bölgesine de alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle 10.00 ile yaklaşık 15.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

***

Taşpınar ve Bölgedeki Tesis ile Su Motorlarına Elektrik Verilemeyecek

Ayrıca, Kıb-Tek Güzelyurt Bölge Amirliği, Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorlarına yarın elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak kırık direk değişimi nedeniyle 09.00-11.00 saatleri arasında Taşpınar ve bölgedeki tesis ve su motorlarına elektrik verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamada, çalışmanın seyrine göre elektrik enerjisi belirtilen saatten daha geç ya da daha erken verilebileceğinden, şebekede her an elektrik varmış gibi davranılması istendi.

08/03/2021 15:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: elektrik kesintisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.