Tatar: KKTC devleti her hal ve koşulda Azerbaycan’ın yanındadır

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne düzenlenen kalleş saldırı nedeniyle mesaj yayımladı

ads ads ads ads
27/01/2023

ads
Tatar: KKTC devleti her hal ve koşulda Azerbaycan’ın yanındadır

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne düzenlenen kalleş saldırı nedeniyle yayımladığı mesajda KKTC devletinin her hal ve koşulda Azerbaycan’ın yanında olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

 Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne düzenlenen kalleş saldırı sonucu elçilikte görevli güvenlik amirinin şehit edildiği saldırıyı şiddetle kınıyor Azerbaycanlı soydaşlarımıza şahsım ve Halkım adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Saldırı sonucu yaralanan soydaşlarımıza acil şifalar diliyor, KKTC devletinin her hal ve koşulda Azerbaycan devletinin yanında olduğunun altını çizmek istiyorum.

27/01/2023 20:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
TAGS: Tatar: KKTC devleti her hal ve koşulda Azerbaycan’ın yanındadır
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.