Tatar: Meseleleri değerlendirmekteyim…

Ulusal Birlik Partisi Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Başbakan Ersin Tatar kısa bir açıklama yaptı…

ads ads ads ads
17/06/2020

ads
Tatar: Meseleleri değerlendirmekteyim…

Ulusal Birlik Partisi Merkez Yönetim Kurulu toplantısı, tamamlandı. MYK toplantısı sonrası UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, “Kabine değişikliğinden söz etmek mümkün mü” sorusuna  “Meseleleri değerlendirmekteyim” yanıtını verdi.

Tatar’ın bu söylemi kulislerde “kabine değişikliğine göz kırptı” olarak yorumlandı.

KKTC gündeminde adeta bomba etkisi yaratan özel uçak krizi sonrası UBP MYK uzun bir toplantı yaptı. UBP MYK sonrası kısa bir açıklama yapan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar “Uzun saatler toplantılar yaptık. Bu toplantıda söylenenler vardır değerlendirmeler vardır. Ona göre tüm bunları ben de değerlendirmekteyim” dedi.

Tatar’ın konuşması şöyle:

MYK çeşitli konuları değerlendirmiştir. Şuanda gündemde olan meseleler de tartıştığımız konular arasındaydı. Her şey tartışıldı. Genel başkan olarak bu gibi konular benim yetkimdedir. Ben arkadaşlarımı dinledim ona göre değerlendirmeleri sürdürmekteyim. Önemli olan bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmek.

Konu ile ilgili konuşulan isimler hepsi bizlerin çok değerli arkadaşlarımızdır. Siyasette bir takım beklenmedik olayalar yaşanır. Dolayısıyla bazı sorumluklarımız vardır.

Alınacak olan kararlara elbette saygılı olunması gerektiğini düşünmekteyim. Benim amacım hedefim doğruları yapabilmektir.

“Kabine değişikliğinden söz etmek mümkün mü” sorusu üzerine Tatar “Meseleleri değerlendirmekteyim. Uzun saatler toplantılar yaptık. Bu toplantıda söylenenler vardır değerlendirmeler vardır. Ona göre tüm bunları ben de değerlendirmekteyim” dedi.

 

 

   

 

 

17/06/2020 18:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ersin tatar, UBP MYK, haberkibris, kıbrıs, UBP-HP kabine değişikliği, kıbrıs özel uçak krizi,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.