Tecavüz zanlısına 7 gün tutukluluk

ads ads ads ads
21/04/2017

ads
Tecavüz zanlısına 7 gün tutukluluk

Güneşköy’de 5 yıl boyunca çocuk yaştaki öz kızına tecavüz etmekle suçlanan Osman Yıldız, dün tutukluluk süresinin uzatılması talebiyle Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzurunda görülen tutukluluk duruşmasında, zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verildi.

16 yaşından küçük çocuğa tecavüz, akr aba ile cinsel ilişki, çocuğa cinsel istismar ve şiddet tehdidi ile suçlanan Osman Yıldız, tüm suçlamaları reddetti.

Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu, suçlamaların Ağır Ceza Kapsamı’nda olduğuna dikkati çekerek, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için zanlıya 7 gün daha tutukluluk verilmesini uygun buldu.

Bu arada, zanlı Osman Yıldız, bu sabah Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde akıl sağlığı kontrolünden geçirildi.

Hastanenin Yıldız’la ilgili raporunu önümüzdeki günlerde soruşturmayı yürüten Güzelyut Polis Müdürlüğü’ne ileteceği belirtildi.

Öte yandan, babası tarafından tecavüze uğradığı şikayetinde bulunan kız çocuğu da Çocuk Psikiyatrisi bölümünde akıl sağlığı muayenesinden geçirildi.

Polis, tecavüzle suçlanan baba ve kızından kan örnekleri de aldırttı.

21/04/2017 12:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tecavüz, öz baba, güneşköy
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.