Tekin Birinci, adaylığını açıkladı

ads ads ads ads
26/03/2021

ads
Tekin Birinci, adaylığını açıkladı

Uluslararası Futbol Menajeri Tekin Birinci, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Tekin Birinci, adaylığını kendi Facebook sayfasında yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşım şu şekilde;

“KTFF Başkanımız Sn. Hasan Sertoğlu’nun az önce yaptığı açıklama ile yeniden 3. dönem Başkanlık için adaylığını biran önce resmileştirip aday olduğunu açıklamasını sevinç ve saygıyla karşıladığımı söylemek isterim. Açıklama sonunda diğer aday olacak arkadaşlara başarılar dilemesini de teşekkürlerle selamladığımı belirtirim..

Bu açıklama birçok soru işaretini kafamızda bitirmiş, benim ve ekibimin de adaylığımızı açıklamamız gerekliliğini doğurmuştur… Benim naçhizane fikrim yine daha önce olduğu gibi gerekli coğunluğu sağlayıp seçimleri en az 1 ay erkene almaktır. Tekrarlamak isterim ki futbolumuzun kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur… Hem içerde hem dışarda hiç vakit kaybetmeden çok yoğun mesai yapma gerekliliği vardır. Benim için şahsi olarak Sn Sertoglu’nun aday olması hicbir problem icermesede federasyonumuz tüzüğü başkanın görev süresini 3 dönem yani 12 yıl olarak sınırlandırmaktadır… Bu durumda bir tüzük değisikliği gerekir mi veya 1 sene sonra tekrar seçime mi gidilecek buna da bir açıklık getirilmeli ve herkes adımını plan ve projesini bu doğrultuda açıklamalıdır… KTFF Tüzüğünün 39. Maddesinin 5. Fırkasına göre Başkan’ın görev süresi 3 dönem yani 12 yılla sınırlandırılmıştır”

26/03/2021 09:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.