Teması bilinmeyen 2 vaka tespit edildi

Haber Kıbrıs Haber Merkezi’nin elde ettiği bilgiye göre İskele’de çıkan 2 yeni vakanın temasının kim olduğu bilinmiyor

ads ads ads ads
15/04/2020

ads
Teması bilinmeyen 2 vaka tespit edildi

Haber Kıbrıs-Özel

Sağlık Bakanı Ali Pilli bu akşam katıldığı bir televizyon programında 2 yeni korona virüs vakasının daha tespit edildiğini açıkladı.

Haber Kıbrıs Haber Merkezi’nin elde ettiği bilgiye göre İskele’de çıkan 2 yeni vakanın temasının kim olduğu bilinmiyor.

KKTC’de bugüne kadar çıkan tüm korona virüs vakalarının nereden koron virüs kaptığı biliniyordu ancak bu akşam çıkan iki vaka ile bu durum bozuldu.

Haber Kıbrıs Haber Merkezi’nin elde ettiği bilgiler doğrultusunda bir kişi Pazartesi günü Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne cerrahi müdahale için başvurdu. Cerrahi müdahale için başvuran kişi ile eşine hızlı test yapıldı. Hızlı test sonuçlarının pozitif çıkmasının üzerine, PCR test yapıldı. PCR testinin de sonuçları pozitif çıktı.

Testler Lefkoşa’da yenilenecek…

2 vakanın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yeniden teste sokulacağı gelen bilgiler arasında.  Öte yandan aile ile temasa geçtiği tespit edilen bir aile ferdine de test yapılacağı kaydedildi.

Gazimağusa Hastanesi personeli panik halinde!

2 vaka Pazartesi günüden beri Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yatıyordu. 2 vaka ile günlerdir Gazimağusa Devlet Hastanesi personeli muhatap oldu. Haber Kıbrıs Haber Merkezi’nin öğrendiği bilgiye göre Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde 2 vakanın kaldığı tüm servis teste sokulacak.

15/04/2020 22:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Teması bilinmeyen 2 vaka tespit edildi, haberkibrsi, Korona virüs, korona virüs Kıbrıs, kktc korona virüs, dünya korona virüs, haberkibris, haber, Kıbrıs haber, haber Kıbrıs, kktc, Kıbrıs haber son dakika, korona virüste durum ne, korona virüs hangi ülkelere bulaştı, KKTC sağlık bakanlığı, Kıbrıs korona virüs son durum,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.