The Whisky Festival yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor

ads ads ads ads
07/05/2017

ads
The Whisky Festival yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor

Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen The Whisky Festival, 6 Mayıs Cumartesi akşamı yine muhteşem bir partiye evsahipliği yaptı. Ünlü müzisyen Ozan Doğulu’nun Hangover Cafe & Bar’da kabin başına geçtiği partide, viskiseverler eşsiz bir müzik ziyafeti yaşadı. Yeniden hayat verdiği parçalar ile sektörün önde gelen isimlerinden olan Ozan Doğulu’nun Viski Festivali’ne özel setleri, mekanı dolduran seçkin konuklara her an temposu artan dans dolu bir gece yaşattı. Mekanda hediye edilen Johnnie Walker şapkaları ile konuklar renkli görüntüler sergileyerek festival coşkusunu doyasıya hissetti.

Viski Festivali’nde final partisi için geri sayım başladı

Haftalardır dans, müzik ve eğlence ile dopdolu devam eden The Whisky Festival, 19 Mayıs’ta  gerçekleşecek final partisi ile sona erecek. Festivalin coşku dolu açılışına da adını yazdıran DJ Mahmut Orhan, 19 Mayıs Cuma akşamı Girne’de bulunan 3 Lounge’da kabin başına geçerek en sevilen setleri ile Viski Festivali’nin muhteşem finalini yapacak.

The Whisky Festival’in dopdolu aktiviteleri 20 Mayıs’a kadar devam edecek

Festival coşkusunu farklı mekanlarda doyasıya yaşayan viskiseverler, meyhane aktivitelerine de yoğun ilgi gösteriyor. Festival programı kapsamında 12 Mayıs Cuma akşamı Mars Restaurant’ta, 13 Mayıs Cumartesi akşamı ise İnönü Meyhanesi’nde Eda Girgin sahne alarak biribirinden güzel şarkıları ile keyif dolu akşamlarda festival katılımcılarına eşlik edecek. The Whisky Festival’de özel viski tadım etkinlikleri, happy hour’lar ve seçkin marketlerde Johnnie Walker şişelerindeki özel indirimler ile “Şanslı Şişe” çekilişleri 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

07/05/2017 21:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: The Whisky Festival, ​Viski Festivali, ozan doğulu
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.