3.8 milyon dolarlık villada ölü bulundu

ads ads ads ads
01/04/2015

ads
3.8 milyon dolarlık villada ölü bulundu

ABD'nin en zengin aileleri arasında gösterilen ve Getty Oil'in kurucusu olan Jean Paul Getty'nin torunu Andrew Getty 3.8 milyon dolarlık villasında ölü bulundu.







ABD'nin en büyük petrol şirketlerinden biri olan Getty Oil'in varisi 47 yaşındaki Andrew Getty Hollywood'daki 3.8 milyon dolar değerindeki villasında ölü bulundu.Andrew Getty'nin belden aşağı çıplak olduğu ve bedeninde yaralar olduğu belirtildi.

Los Angeles polisi dün yerel saatle 14.00'te Andrew Getty'nin eski kız arkadaşından bir telefon aldı. Telefondaki kadın, bir erkeğin öldüğü ihbarını yaptı.Hollywood Hills'taki villaya gelen polis Getty Oil'in varisi Andrew Getty'yi banyoda yarı çıplak buldu. Belden aşağısı çıplak olan Getty'nin nefes almadığı ve ağır yaralar sonucu kan kaybı yaşadığı belirtildi.





Amerikan polisi, Andrew Getty'nin nasıl yaralandığıyla ilgili açıklama yapmazken, eski kız arkadaşını gözaltına aldı. Eski kız arkadaşı hakkında iki hafta önce alınan bir mahkeme kararı olduğu ve Getty'ye yaklaşmasının yasaklandığı belirtildi.

Olayı soruşturan ABD'li yetkililer, Andrew Getty'nin doğal yollardan ya da kaza sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği olasılığı üzerinde de duruyor. Eski kız arkadaşın ölümden sorumlu olmadığı da iddialar arasında.Getty Oil'in varislerinden Andrew Getty'nin babası Gordon P. Getty'nin 2.1 milyar dolar serveti olduğu tahmin ediliyor.

01/04/2015 14:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ABD, dolar, Hollywood, Los Angeles, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.