THY’den aşı açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) koronavirüs (COVID – 19) aşısı hakkında açıklama yaptı. THY tarafından yapılan açıklamada aşılama sürecinin başladığı belirtildi. İşte detaylar…

ads ads ads ads
29/03/2021

ads
THY’den aşı açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) koronavirüs (COVID – 19) aşısı hakkında açıklama yaptı. THY tarafından yapılan açıklamada aşılama sürecinin başladığı belirtildi. İşte detaylar…

Türk Hava Yolları, ekipleri için koronavirüs salgını kapsamında aşılama konusunda açıklama yapıldı.

THY tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “TC Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmakta olan COVID – 19 aşısı programına istinaden; aktif olarak uçuş görevlerini icra eden THY ekipleri için randevu sisteminin haftalık olarak açılmaya başlandığı” belirtildi.

THY tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Uçuş Ekiplerimiz;

Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılmakta olan Covid-19 aşısı programına istinaden; aktif olarak uçuş görevlerini icra eden ekipler için randevu sistemi haftalık olarak açılmaya başlanmıştır.

Uçuş operasyonlarında ve programlarınızda aksaklık olmaması adına; E-Nabız sistemi üzerinden kontrolü sağlandıktan sonra, aşılama için öncelikli grupta olan ekiplerimizin, randevu tarihi almadan önce, 7/24 görev alan Ekip Çağrı Merkezi ile randevu tarihi belirlenmesi hususunda iletişime geçmesi gerekmektedir. Uygun aşı günü belirlenmesine istinaden, E-Nabız üzerinden belirlenen gün için randevu oluşturulduktan ve Ekip Çağrı Merkezine randevu onay bilgisi verildikten sonra programınızda gerekli güncellemeler yapılacaktır.

Uygulanan aşı programı kapsamında, uçuş ekiplerimizin aşı karneleri ile randevu aldıkları Sağlık birimlerine başvurmaları gerekmekte olup; Covid-19 aşısı uygulandıktan sonra aşı belgesi görselinin [email protected] e-posta adresine gönderilmesi önem arz etmektedir. Aşı uygulanan uçuş ekiplerimizin kural gereği aşının yapıldığı saat itibarıyla uçuşları 48 saat boyunca kapatılacaktır.

NOT: Aksaklık yaşanmaması adına ilgili hususta yalnızca Ekip Çağrı Merkezi (0212 463 64 01/ [email protected]) ile iletişime geçilmesi önem arz etmektedir.

Emniyetli uçuşlar & sağlıklı günler dileriz.

29/03/2021 10:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: THY, aşı, turizm, kktc, koronavirüs,
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.