Tom Hanks: Bahanelerinize karnım tok

Bugün 64. doğum gününü kutlayan Tom Hanks, yayınladığı bir videoda corona virüse karşı alınan önlemlere uymayan kişilere saygı duymadığını ve bahanelerine karnının tok olduğunu söyledi

ads ads ads ads
09/07/2020

ads
Tom Hanks: Bahanelerinize karnım tok

Eşi Rita Wilson ile mart ayında corona virüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından iyileşen
Tom Hanks, pandemi sürecinde doğru toplumsal davranışlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Hanks, maske takma ve sosyal mesafe kuralları üzerine yayınladığı videosunda corona virüse karşı önlem almayan insanlara saygı duymadığını belirtti.

Vaka sayısındaki artışa rağmen insanların maske takmamasını anlayamadığını belirten Hanks "Gerçekten anlamıyorum. Kelimenin tam anlamıyla yapabileceğiniz en az şey bu. Eğer bu en az şeyi yapmaya karşı argüman geliştirmek isteyen varsa, geliştirebilir" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Araba kullanırken, hız sınırlarına uymanız gerekir, dönecekseniz sinyal vermeli ve yayalara çarpmaktan sakınmalısınızdır. Bu üç şeyi yapmıyorsanız, araba kullanmamalısınız. Eğer maske takamıyor, ellerinizi yıkayıp, sosyal mesafe kurallarına uyamıyorsanız, o zaman size saygı duymuyorum. Bahanelerinize karnım tok" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Eşi Rita Wilson ile birlikte corona virüsü yenen ve üç kez plazma bağışında bulunan Tom Hanks yaşadığı süreci şöyle anlatmıştı: Çok rahatsız edici semptomların olduğu bir 10 gün geçirdim. Mutlulukla söylüyorum ki, hayatımı tehdit eden bir durum olmadı.

 

09/07/2020 10:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tom hanks,
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.