Tom Hanks'ten yeni mesaj: Bu da geçecek

ads ads ads ads
23/03/2020
HK

ads
Tom Hanks'ten yeni mesaj: Bu da geçecek

Eşi Rita Wilson'la birlikte koronavirüs tedavisi gören ünlü aktör Tom Hanks, son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. İlk belirtilerin ardından iki hafta geçtiğini söyleyen Hanks, "Daha iyiyiz" diyerek, "Bu da geçecek" mesajı verdi.

Eşi Rita Wilson’la birlikte corona virüse yakalanan ünlü oyuncu Tom Hanks, durumuyla ilgili sosyal medyadan bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Avustralya’da hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen 63 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, eşiyle birlikte kiraladıkları evde kendilerini karantina altında tutuyor.

"BU DA GEÇECEK"

Hem eşine hem de kendisine corona virüs (Covid-19) tanısı konulan Hanks, Instagram sayfasında, “Selam millet. İlk belirtilerimizin üzerinden iki hafta geçti ve daha iyi hissediyoruz. Bir yerde korunaklı şekilde kalmak işe yarıyor: Başkasına bulaştırmıyorsunuz. Başkasından size bulaşmıyor. Sağduyu, değil mi?” yazdı.

Ünlü aktör ayrıca, bu dönemde bazı konfor alanlarından vazgeçmek gerektiğini de belirterek “Bu da geçecek. Bunu çözebiliriz” mesajı verdi.

Tom Hanks ve Rita Wilson’ın DJ’lik ve oyunculuk yapan oğlu Chet Hanks, geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımında ebeveynlerinin durumu hakkında bilgi vermiş “Hastaneden çıktılar. Ama kendilerini karantinada tutuyorlar. Daha iyi hissediyorlar. Bu rahatlatıcı bir şey. Dualarım size çünkü anne ve babam dışında pek çok insan bu dertten mustarip. Bence en önemlisi sakin kalmamız çünkü paniklemek gereksiz ve işleri daha çok zorlaştırıyor. Markete gidip suları, tuvalet kağıtlarını istiflediyseniz bu sizin sorununuz. Bence hepimiz daha az bencil olup daha fazla özverili olursak iyileşeceğiz” ifadesini kullanmıştı.

 

Hanks, koronavirüs teşhisini konulduğunu ilk olarak 12 Mart’ta duyurmuş, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, “Soğuk algınlığı ve bazı vücut ağrılarımız oldu, yorgun hissettik. Hafif ateşle beraber Rita’nın titremeleri de vardı” demişti.

FİLM ÇEKİMİ DURDURULDU

Baz Luhrmann’ın Elvis Presley’yi anlatan Elvis filminin çekimleri için eşiyle birlikte Avustralya'da bulunan Tom Hanks, filmde ünlü şarkıcının menajeri Colonel Tom Parker’ı oynuyor. Filmin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu.

23/03/2020 09:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tom Hanks, haber, kıbrıs, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.