Tom'un boyu bir anda nasıl uzadı? 1.75'lik Kate'in yanında bile...

Tom'un boyu bir anda nasıl uzadı? 1.75'lik Kate'in yanında bile...

ads ads ads ads
21/05/2022

ads
Tom'un boyu bir anda nasıl uzadı? 1.75'lik Kate'in yanında bile...

Tom Cruise'u nasıl tanırsınız? Çok genç yaşta başladığı sinema kariyerini, hiç hız kesmeden başarıyla sürdüren bir oyuncu... Belki bazı meslektaşlarına kıyasla setlerde daha sert ve taviz vermeyen bir yıldız... Epey hırslı... 59 yaşına gelmesine rağmen hâlâ gençlik yıllarındaki fiziksel görünümünü korumayı başaran bir oyuncu. Öyle ki bazı tehlikeli aksiyon sahnelerinde dublör kullanma gereği bile duymuyor. Birçok Hollywood ünlüsünün de üyesi olduğu Scientology tarikatının önde gelenlerinden biri. Yıllardır konuşulan iddialara bakılırsa eski eşi Katie Holmes'tan boşandıktan sonra kızı Suri'yi bir kenara bırakan ilgisiz bir baba.. Nicole Kidman'ın eski eşi...

HOLLYWOOD'UN EN KISA ERKEK OYUNCULARINDAN BİRİ
Bunların hepsi Tom Cruise'u tanımlamak için kullanılabilecek ayrıntılar. Fakat başka bir nokta var ki kimse Tom Cruise'u o şekilde tanımlamaz: Uzun boylu bir oyuncu!

ESKİ EŞLERİ DE ONDAN UZUN BOYLUYDU
Her ne kadar düzgün bir fiziksel görünüme sahip olsa da Cruise, Hollywood'un kısa boylu erkek oyuncularından biri. Bu özelliği eski eşleri Katie Holmes ve Nicole Kidman'ın yanındayken de çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriliyordu zaten.

PEŞ PEŞE İKİ IŞILTILI GALA
Tom Cruise, önceki gün önemli rollerinden birini üstlendiği Top Gun: Maverick filminin, birbiri ardına düzenlenen iki galasında da kırmızı halıya çıktı. Önce 75'inci Cannes Film Festivali'nde ardından da filmin Londra galasında kırmızı halının en çok dikkat çeken konuğu oldu Cruise.

GECENİN UNUTULMAZ ANI OLDU
Filmin, Londra Leicester Square'daki galasında Cambridge Dükü Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Catherine ya da basındaki adıyla Kate Middleton'a bile "ev sahibi" gibi davranmasıyla dikkat çekti Cruise. Özellikle de kırmızı halıdan, filmin gösterileceği salona girerken Kate Middleton'ın elini tutup merdivenleri çıkmasına yardımcı olduğu anlar gecenin en unutulmaz görüntüsü olarak hafızalara kazındı. İşte Cruise ile Kate Middleton'ın yan yana geldiği anlarda da bir ayrıntı gözden kaçmadı. Hatta sosyal medyada gündemin ilk sıralarına yerleşti.

 

 

 

21/05/2022 13:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tom, kate, boy,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.