Topal: Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığı

ads ads ads ads
29/03/2021

ads
Topal: Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığı

Ülkenin önde gelen cimnastik kulüpleri arasında yer alan Ada Cimnastik, Covid-19 tedbirleri nedeniyle verilen aranın ardından Bakanlar Kurulu kararlarıyla yeniden hizmet vermeye başlıyor.

Farklı yaş gruplarından oluşan çocukların iyi bir spor altyapısının olabilmesi amacıyla hizmetlerini sürdüren Ada Cimnastik, bundan böyle de çocuklara hizmet vermeye devam edecek.

Bakanlar Kurulu’nun ve Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun koymuş olduğu kurallar ve kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek olan kurslar, hem Lefkoşa’da hem de Girne’de devam edecek.

Tecrübeli antrenörler Sertuğ Topal ve Ayten Topal’ın eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda çocukların Covid-19 döneminde bozulan hareket düzeni ve spor altyapıları yeniden bir düzene sokulacak ve cimnastik sporuna temelden başlanarak gerekli eğitimler verilecek.

Temastan mümkün olduğunca uzak başlayacak olan eğitimlerde, her kurstaki çocuk sayısı 7’yi geçmeyecek şekilde kulüp tarafından yeniden planlama yapıldı.

2-3 yaş, 4-6 yaş, 7-9 yaş, 9 yaş ve üzeri, Gösteri Grubu, Yarışmacı Grubu (milli takım seviyesi) ve Yetişkin Grubu seviyelerinde gerçekleştirilecek olan kurslara katılım için 05488543510 numaralı telefondan gerekli bilgi alınabilecek.

Kurslar Girne ve Lefkoşa’da başlıyor

1 Nisan itibarı ile başlayacak olan cimnastik kursları Lefkoşa ve Girne’de gerçekleştirilecek. Lefkoşa’daki kurslar Gençlik Gücü Spor Kulübü içerisinde bulunan Ada Cimnastik Spor Salonu’nda Girne’deki kurslar ise Doğa Koleji Spor Salonu’nda yapılıyor.

Topal: Ana hedef çocukları yeniden spora başlatmak

Ada Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Topal, Haber Kıbrıs’a yaptığı açıklamada Covid-19 döneminde eve kapanan çocukların bundan sonraki süreçte yeniden spora başlamalarını ve bununla birlikte çocukların gerek vücut sağlığını gerekse spora olan ilgilerini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Topal, Covid-19 tedbirlerine harfiyen uyarak salonlarını açmanın mutluluğunu yaşarken, tüm kuralların uygulanması için sorumluluk bilinci ile hareket edeceklerini ifade etti.

 

 

 

 

29/03/2021 14:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ada Cimnastik, Covid-19, cimnastik, koronavirüs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.