Töre, Geçmiş Olsun Dileğinde Bulunanları Açıkladı

ads ads ads ads
15/04/2019

ads
Töre, Geçmiş Olsun Dileğinde Bulunanları Açıkladı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde 12 Nisan’da açık kalp ameliyatı olan Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre'yi müşahede altına alındığı günden itibaren gerek telefonla arayarak, gerekse ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan devlet yetkilileri açıklandı.

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcılığı’ndan yapılan açıklama şöyle:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı kendisini telefoniyen aradı. Cumhuriyet Meclisi Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Başbakan Tufan Erhürman ziyarette bulundu. T.C. Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay telefoniyen arayarak ailesinden bilgi aldı ve ne gerekiyorsa yapabileceklerini söyledi.

Eski Cumhurbaşkanları Mehmet Ali Talat, Dr. Derviş Eroğlu, T.C. Büyükelçisi Murat Başçeritelefoniyen arayarak Zorlu Beyin sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı ve ziyarette bulundu. K.T. Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan ziyaret etti.

UBP Genel Başkanı Ersin Tatar her gün telefoniyen arayarak Zorlu Beyin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı ve bir çok kez ziyarette bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’da ziyarette bulundu. T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Amerika’dan arayarak bilgi aldı ve gereken neyse yapabileceklerini iletti.

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Sağlık Bakanı Filiz Besim, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ziyarette bulundular.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ziyaret etti. Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş telefoniyen aradı, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

UBP Milletvekilleri ziyaret etti. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş telefoniyen arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Necmi Karakoç ziyaret etti. AK Parti KKTC Temsilciliği, TMT Mücahitler Derneği, Türk Birliği Dayanışma Derneği, Rauf Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği ve Kadın Kolları ziyaret etti. AKP Gençlik Kolları telefoniyen aradı.

UBP ve Bağımsız Belediye Başkanları, UBP İlçe Başkanları, Sivil İşler Daire Başkanı ziyaret etti.

Türkiye hükümetinden bir çok yetkili kişi telefoniyen arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ve daha bir çok vatandaş ziyaretine gelerek Zorlu Töre’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunup, kendisine moral verdiler. 48 saat yoğun bakımda tutulduktan sonra KVC bölümünde ayrı odaya alınan Töre’nin sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisi alındı”

15/04/2019 14:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: zorlu töre, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.