Trabzonspor 4-1 Gaziantep FK

Trabzonspor, evinde farklı kazandı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu! Ünal Karaman'ın öğrencileri konuğu Gaziantep'i 4-1'lik skorla mağlup etti ve 15 puana yükseldi. Konuk ekip ise 11 puanda kaldı. Sturridge ilk golünü atıp meşhur dansını yaparken, Antep'te 84'te Kayode kırmızı kart gördü!

ads ads ads ads
19/10/2019

ads
Trabzonspor 4-1 Gaziantep FK

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Gaziantep'i konuk etti. Ev sahibi, 4-1'lik skorla üç puana uzandı ve 15 puana çıkarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantep FK ise 11 puanda kaldı.

Trabzonspor'un golleri 9'da Sturridge, 14'te Sörloth, 76'da Sosa'dan ve 81'de Yusuf Sarı'dan geldi. Gaziantep'in tek golünü ise 54'te Jefferson kaydetti.

Zirveye yükselen Trabzonspor'da ilk kez 11'de başlayan yıldız golcü Daniel Sturridge ve takımın gol yükünü çeken Alexander Sörloth'un uyumu dikkat çekti. İkili birbirlerinin gollerinde asiste de imza attı.

Sturridge bordo-mavili formayla ilk golünü attı ve meşhur dansını da tribünler önünde yaptı.

Gaziantep'te Kayode, 84'te VAR incelemesiyle oyundan atıldı.

GOL! Dk. 9: STURRIDGE'DEN SİFTAH! Sosa'nın savunma arkasına koşu yapan Sörloth'a uzun pasının ardından Norveçli oyuncu Sturridge'e pasını verdi. Yıldız forvet gelişine bir vuruşla ağları buldu.

GOL! Dk. 14: TRABZONSPOR'DAN BİR GOL DAHA! Bu defa Sturridge'in uzun pasıyla topla buluşan Sörloth, kaleciyi de geçip topu boş kaleye gönderdi.

Dk. 38: GAZİANTEP'DEN MUTLAK GOL FIRSATI! Kullanılan serbest vuruşta Kayode'nin kafa vuruşu direkten döndü, devamında Djilobodji'nin vuruşunu ise kaleci Uğurcan müthiş bir refleksle kornere çeldi.

Dk. 42: Gaziantep'te Jefferson'un ceza yayı üzerinden çektiği şut savunmaya çarpıp kornere gitti.

GOL! Dk. 54: GAZİANTEP GOLÜ BULDU! Kayode sol kanattan ceza sahasına sokuldu, içeri çevirdiği topun ardından Jefferson'un gelişine vuruşu ise ağlarla buluştu.

Dk. 56: TRABZONSPOR'DAN NET FIRSAT! Önce Sturridge'in vuruşunda kaleciden dönen topu önünde bulan Abdülkadir'in kale önünde müsait durumda çektiği şut ise auta gitti.

GOL! Dk. 75: SOSA'DAN MÜTHİŞ GOL! Ceza yayı üstünde şut imkanı bulan Arjantinli oyuncunun sert vuruşu kaleci Lodygin'in müdahalesine rağmen ağlarla buşuştu.

GOL! Dk. 81: TRABZONSPOR'DAN BİR GOL DAHA! Nwakame'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Sarı'nın yakın köşeye plase vuruşu ağlarla buluştu.

KIRMIZI KART! Dk. 84: Kayode, VAR incelemesiyle dirsek attığı tespit edilince oyundan atıldı.

19/10/2019 20:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Trabzonspor, haber, spor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.