Trabzonspor Transfer, Süper Lig, Süper Lig Fikstür Heyecan 10. Haftayla Devam Ediyor

ads ads ads ads
07/08/2017

ads
Trabzonspor Transfer, Süper Lig, Süper Lig Fikstür Heyecan 10. Haftayla Devam Ediyor

2017-2018 süper lig İlhan Cavcav sezonunda heyecan 10.hafta ile kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın flaş mücadelesinde evinde Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak 8 puanlık farkı korumuştu. 10. haftada ise Galatasaray' ı zorlu bir deplasman olan Trabzonspor deplasmanı bekliyor. Teknik direktör değişikliğine rağmen 9. haftada Yeni Malatya spor deplasmanında 1-0 kaybeden Trabzonspor, evinde oynayacağı Galatasaray maçını çıkış yakalamak için önemli bir adım görüyor.

Derbide taraflardan en az birinin puan kaybedeceğini ihtimalini göz önünde bulunduran Beşiktaş, 9.haftada çıktığı Medipol Başak şehir maçında tek hedef galibiyet olmasına rağmen sahadan 1-1lik beraberlikle ayrıldı. Böylelikle zirveyle puan farkını kapatma fırsatını kaçıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin aksine ligdeki inişli çıkışı gidişatına devam ediyor.

10. Haftanın Açılış Maçı Kasımpaşa'nın

2017-2018 sezonu süper lig fikstür programına göre 10. haftanın açılış maçı Kasımpaşa-Göztepe olacak. Geçtiğimiz sezon 1. Lig' de mücadele eden Göztepe, ligin yeni ekiplerinden olmasına rağmen oynadığı futbol ve taraftarı ile futbolseverlerin daha şimdiden beğenisini toplamış durumda. Kasımpaşa ise geçen sezonun aksine oldukça kötü bir başlangıç yaparak 9 hafta sonunda topladığı 8 puan ile ligin 14.sırasında yer alıyor.

Haftanın sonucu merak edilen maçı ise Trabzonspor-Galatasaray... 2017-2018 sezonuna iyi başlangıç yapmasına rağmen son 3 haftada ciddi düşüş yaşayan Trabzonspor topladığı 9 puan ile kendisine 13. sırada yer bulmuş durumda. Yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile zorlu bir maça çıkacak olan Trabzonspor' da tek hedef galibiyet. Hafta boyunca oldukça sıkı antrenman yapan Trabzonsporlu futbolcular camianın yeniden kenetlenmesi için Galatasaray maçını büyük bir fırsat olarak görüyor.

Galatasaray cephesinden bakıldığında ise adım adım ilk devrenin sonuna gidilirken puan farkını korumak ya da arttırmak tek hedef. Bu nedenle Trabzon deplasmanında yaşanacak olası puan kayıpları Galatasaray'da keyifleri kısmen de olsa kaçıracak gibi duruyor.

Beklentilerin Altında Kaldı

Sezon başında Trabzonspor transfer konusunda aktif ve doğru adımlar atmış gibi görünse de şu ana kadar bu durumun sahaya yansımadığı bariz bir şekilde ortada. Evinde kaybettiği 6-1'lik Akhisar spor maçından sonra teknik direktör değişikliğine giden Trabzonspor' da tüm camia Galatasaray maçına kitlenmiş durumda. Trabzonspor' un bu maçta yaşayacağı olası puan kayıpları camia içinde giderek artan huzursuzluğu hat safhaya çıkaracak gibi duruyor. Yusuf Yazıcı, Sosa, Rodellega gibi etkili isimlerden uzak çıkacağı maçta Trabzonspor için tek parola galibiyet.

07/08/2017 12:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Trabzonspor, transfer süper lig
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.