Trabzonspor'a 900 liraya maç bileti

ads ads ads ads
24/02/2017

ads
Trabzonspor'a 900 liraya maç bileti

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın oynanacak Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçı için konuk ekip taraftarına ayrılan biletler 900 liradan satışa sunuldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçını, cezası nedeniyle ev sahibi takım taraftarları izleyemeyecek. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Karşılaşmanın deplasman tribünü biletlerinin 900 liradan satışa çıkarılması, sosyal medyada bordo-mavili taraftarların ve futbolserverlerin tepkisine neden oldu.

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Atiker Konyaspor'un resmi sitesinden konuyla ilgili açıklamada bulunan basın sözcüsü Erhan Gökmen, “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Atiker Konyaspor - Antalyaspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili almış olduğu ceza ve Tahkim Kurulu’nun bu haksız ve orantısız cezaları onaması vicdanları yaralamıştır. Atiker Konyaspor camiası bu cezayı kesinlikle hak etmemiştir. Açıklanan bilet fiyatları Antalyaspor maçında tribünlerde yer almadığı halde Trabzonspor maçını izlemesi engellenen 11 bin kombine sahibine, Milli Takımı yeniden ayağa kaldırmış olan Konya taraftarına ve Konya şehrine yapılan haksızlığa tepki niteliğindedir. Konyaspor ile Trabzonspor’un geçmişten bugüne gelen iyi ilişkileri ve dostluğu tüm spor camiasının malumudur. Trabzonspor camiasının bu konuda bizi anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz” dedi. 

24/02/2017 19:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Trabzonspor, futbol, 900 lira, konyaspor, ceza
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.