TTFF’in yeni Başkanı Osman Ercen

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun Olağan yıllık Genel Kurulu’nda iki yıl Başkanlık yapan Serdar Sari, bayrağı Osman Ercen’e devretti

ads ads ads ads
29/06/2020

ads
TTFF’in yeni Başkanı Osman Ercen

28 Haziran Pazar günü gerçekleşen Olağan yıllık Genel Kurulu’nda yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Salgın dolayısıyla  Zoom üzerinden gerçekleşen Genel Kurulu’nda, 2018 yılından itibaren Başkanlık yapan Serdar Sarı, Başkanlık görevini uzun yıllar TTFF’ye hizmet veren ve son iki yıldır Asbaşkan olarak görev alan Osman Ercen’e devretti.

TTFF Başkanı Osman Ercen dünya çapında yaşanan salgından dolayı ve hükümetin izah ettiği Covid-19 kurallarını dikkate alarak Zoom üzerinde online bir Genel Kurulu gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:

“Hepimiz için farklı bir seçim oldu, Covid-19’dan dolayı online bir seçim gerçekleştirmek zorunda kaldık. Gönül isterdi ki şartların böyle olmaması ve hep birlikte bir arada olmamız. Uzun yıllardır TTFF’ye hizmet ve gönül vermiş birisi olarak beni bu göreve layık gören tüm kulüplerimize çok teşekkür ederim. TTFF Başkanı olmak gerçekten zor bir görev, bu görevi devreden ve güvenen kulüplere ve yönetim kuruluna minnettarım. 46 yıldır Türkçe konuşan topluma hizmet veren TTFF’in bayrağını aldığımız yerden daha ileriye taşımak için bu görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız.”

29/06/2020 11:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ttff, osman ercen,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.