Türkiye Cumhurbaşkanı maaşına zam

TBMM'ye sunulan bütçe teklifine göre, TC Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak temsil ve tanıtma gelirleri için 92 milyon TL ayrıldı ve Cumhurbaşkanı maaşına da 7 bin TL zam yapıldı.

ads ads ads ads
23/10/2019

ads
Türkiye Cumhurbaşkanı maaşına zam

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sevk edilen 2020 yılına ait TC Cumhurbaşkanlığı Bütçe Teklifi’ne göre, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 74 bin 500 lira olan maaşı 81 bin 250 liraya yükseldi.

Kasım ayında görüşülmeye başlanacak olan kamu kurumlarına bütçe teklifleri Meclis’e sunulmaya devam ediyor. BirGün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, TBMM Başkanlığı’na ait teklifin ardından 2020 yılı Cumhurbaşkanlığı Bütçe Teklifi de Meclis’e sevk edildi.

Bütçe teklifine göre, Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak temsil ve tanıtma gelirleri için 92 milyon TL, görev giderleri için ise 1 milyar 9 milyon TL ödenek ayrıldı.

23/10/2019 09:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Türkiye, HABER, KIBRIS, Cumhurbaşkanı, maaşına, zam
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.