Türkiye Süper Lig'inde Şampiyonluk İhtimalleri

ads ads ads ads
19/05/2018

ads
Türkiye Süper Lig'inde Şampiyonluk İhtimalleri

Türkiye Spor Toto Süper Lig'de sezonun son 90 dakikası oynanacak. 3 takımın şampiyonluk iddiası sürüyor. Zafere ulaşacak takım bugün saat 21.00'de belli olacak.

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun şampiyonu belli oluyor.

AVANTAJ GALATASARAY'DA

Zafere en yakın takım Galatasaray. Sarı kırmızılılar son haftaya, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’in 3 puan önünde giriyor. Göztepe deplasmanında alınacak 1 puan, Galatasaray’a 21. şampiyonluğunu getirecek.

Maç öncesi Galatasaray'da eksik oyuncu yok. İzmir ekibindeyse Halil Akbunar ve Andre Poko cezaları, Sabri Sarıoğlu, Kadu ve Kerem Atakan Kesgin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Göztepe – Galatasaray maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

FENERBAHÇE'YE GALİBİYET YETMİYOR

Fenerbahçe ise Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Şampiyonluk için mutlak galibiyete ihtiyacı olan sarı lacivertlilere yalnızca 3 puan yeterli olmayacak. Fenerbahçe Konyaspor'u yenip, Galatasaray'ın mağlup olmasını ve Medipol Başakşehir'in en azından berabere kalmasını bekleyecek. Aykut Kocaman’ın takımında Skrtel ve Dirar cezaları, Atiker Konyaspor’da Filipovic sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

BAŞAKŞEHİR'DE ŞAMPİYONLUK HESAPLARI

Bir diğer şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu maçı kazanır, Galatasaray da İzmir’de yenilirse, Medipol Başakşehir tarihinin ilk şampiyonluğunu kazanacak. Medipol Başakşehir'de cezalı Arda Turan ve Mossoro bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kasımpaşa'daysa 3 eksik var. Trezeguet ve Omeruo cezaları, Koita sakatlığı nedeniyle maçta oynayamayacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş ise Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Siyah beyazlılar haftaya Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in 1 puan gerisinde giriyor. Beşiktaş kazanır, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir puan kaybederse, siyah beyazlılar sezonu 2. sırada tamamlayacak ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazanacak.

19/05/2018 13:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Spor Toto Süper Lig, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Beşiktaş, şampiyonluk
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.