Türkiye turuna çıkan bisikletçilere kamyon çarptı!

SAMSUN’dan bisikletle Türkiye turuna çıkan üç kişiye 850 kilometre yol katederek geldikleri Alanya’da tünel girişinde aynı yönde giden kamyon çarptı. Kazada bisikletlilerden biri ölürken, 2’si de yaralandı.

ads ads ads ads
12/05/2018

ads
Türkiye turuna çıkan bisikletçilere kamyon çarptı!

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon, önceki akşam Alanya girişindeki tünelde aynı yönde giden üç bisikletliyle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletli Fatih Güveneş (60), Ayhan Savuk ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Güveneş'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Güveneş'in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, yaralılar ise sağlık ekipleri tarafında ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle yolda bir süre uzun araç kuyrukları oluşarak trafik akışı yavaş ilerledi.

12/05/2018 15:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bisiklet, Trafik kazası, gündem
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.