Türkiye’ye yolcu taşımacılığı başladı

Akgünler Denizcilik, deniz taşımacılığını tam randımanlı çalışacak şekilde yeniden başlattığını duyurdu.

ads ads ads ads
12/06/2020
HK

ads
Türkiye’ye yolcu taşımacılığı başladı

Akgünler Denizcilik, deniz taşımacılığını tam randımanlı çalışacak şekilde yeniden başlattığını duyurdu. Bir dönem KKTC’den Türkiye’ye denizden yolcu taşımacılığına izin verilmemesinin ardından izinlerin verilmesinin ardından Akgünler Denizcilik yolcu taşımacılığına başladı. Uzun bir beklemeden sonra Akgünler Denizcilik sizi sevdikleriniz ile kavuşturmaya devam ediyor.

Artık Türkiye, KKTC vatandaşları ile İran hariç diğer  yabancı uyruklular hiçbir izne gerek duymaksızın Türkiye’ye gidebiliyor.    

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti’nin kararı ile KKTC’den giden vatandaşlara artık ev karantinası da uygulanmayacak.

 

Haftada üç deniz otobüsü seferi var

Akgünler Denizcilik, Türkiye’ye deniz yoluyla yolcu taşımacılığını 3 şekilde yapmaya devam edecek. Girne’den Taşucu’na haftada 3 kez hızlı Deniz Otobüsü, Girne’den Taşucu Limanı’na haftada 3 kez araç ve yolcu taşıyan  feribot ve Mağusa’dan Mersin Limanı’na  haftada 3 kez araç ve yolcu taşıyan feribot seferleri düzenlenecek.

 

Bilet satış noktaları da genişletildi

Akgünler Denizcilik’ten bilet almak da artık çok kolay. Müşterilerin hızlı ve güvenli

Bilet alabilmeleri adına satış noktaları da genişletildi. Müşteriler ise turizm acentelerinden isterlerse www.akgunlerbilet.com web sitesi ve mobil uygulamadan bilet alabilecekler.

Yolcular, Güncel sefer günlerini ve fiyatları  www.akgunlerbilet.com adresinden öğrenebilecek. Soru ve görüşleriniz için ise 0392  444 43 64, 0539 102 91 40, 0539 102 91 41 ve 0539 102 91 42 numaralı telefonlardan Akgünler Denizcilik’ ulaşılabilecek.

 

Özbilen: Mutluyuz

Akgünler Denizcilik Satış Pazarlama Müdürü Hülya Özbilen Haber Kıbrıs’a yaptığı açıklamada seferlerin yeniden başlamasından duyduğu mutluluğu ifade ederek insanları yeniden sevdiklerine kavuşturacakları için ayrıca sevinçli olduklarını da söyledi.

Özbilen, yolculuk için detaylı bilgilerin Akgünler Denizcilik’e ait telefon veya internet adreslerinden alınabileceğini de ifade etti.

12/06/2020 15:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Akgünler Denizcilik, deniz taşımacılığı
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.