Tuvana Türkay: Herkes kendi namus kavramını değiştirsin

Tuvana Türkay, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ads ads ads ads
11/08/2020

ads
Tuvana Türkay: Herkes kendi namus kavramını değiştirsin

Oyuncu Tuvana Türkay önceki akşam Nişantaşı Spago'da yakın bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katıldı. Türkay, Selçuk Yöntem'le aralarında çıkan aşk dedikodularına da yanıt verdi.

Adı Selçuk Yöntem'le aşk dedikodularına karışan Tuvana Türkay, konuyla ilgili, "Selçuk Abi çok güzel açıkladı. Çünkü çok rahatsız oldum. Her yazılana cevap mı vereceğiz ya? İnsanların binbir türlü derdi var. İki gündür böbrek kumu döküyorum." dedi

"Yayınlanan fotoğraflar çok da samimi değildi." diyen Türkay, "Bu durumu insanların hastalıklı düşüncelerine bırakıyorum. Hayatımdaki hiçbir şeyi kimse için düzenlemem. Herkes aklını değiştirsin. Herkes kendi namus kavramını değiştirsin." açıklamasını yaptı.

Tuvana Türkay, sözlerine şöyle son verdi; "Bu hayatta Yıldız Tilbe'nin bir söz var. Diyor ki, Herkes çok namusluysa kimse kimsenin burnuna bakmasın'. Hayatımda kimse yok. Olması için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Kendi hayat tarzıma uygun birinin beni bulması için dua ediyorum."

Sosyal medya hesabından birlikte çekilen bir karelerini yayınlayan Türkay, paylaşımına “Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara” notunu düşmüştü.

Tuvana Türkay'ın Yöntem'in doğum gününü kutlarken kullandığı duygu dolu sözler, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından yanlış anlaşılmıştı. Türkay da kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırmıştı.

11/08/2020 11:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tuvana türkay, selçuk yöntem, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.