Tüyleri sıfırlayacak yöntem!

ads ads ads ads
02/07/2022

ads
Tüyleri sıfırlayacak yöntem!

Tüy dökücü doğal yöntemler hem erkekler hem de kadınlar tarafından araştırılıyor. Çünkü bebek gibi bir cilt herkesin hayali. Vücut epilasyonu için doğal yöntem arayanlara tüyleri sıfırlayacak bir yöntem hazırladık.

Kadınlar ve erkekler için tüy dökücü doğal yöntemler önemli. Bebek gibi bir cilt için lazere ayıracak bütçeniz yoksa tüy dökücü doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Ağdadan lazere kadar kusursuz ve tüysüz bir vücut için her şeyi deneyenler bu tarifi beğenecek. Bu doğal yöntem kalıcı çözüm olmasa da düzenli olarak uygulandığında tüylerin büyümesini azaltacak.

PATATES VE MERCİMEK EZMESİ

Bir bardak mercimeği gece boyunca suda bekletin. Ertesi sabah, bir macun hâline getirin. Bir patates alın, rendeleyin. Bir kaşık veya temiz bir bezle suyunu çıkarın. Bu suyu mercimeklerle karıştırın ve üzerine bir yemek kaşığı bal ve limon ekleyin. Bu karışımı vücudunuza ve yüzünüze sürün ve 20 dakika bekletin. Kuruduktan sonra parmaklarınızla ovalayabilir ve yıkayabilirsiniz.

ETKİSİ NASIL?

Patates asidik özellikler bakımından zengindir ve aktif bir ağartma maddesi olarak işlev görür. Bu tüylerin büyüme hızını azaltır. Genelde yan etkisi olmaz ama herhangi bir alerji hastalığı olanlar ya da cildi tahriş olanlar uzmana danışmadan uygulamamalıdır.

02/07/2022 21:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tüyleri sıfırlayacak yöntem!
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.