Twitter yeni bir özelliği test etmeye başladı

ads ads ads ads
10/06/2022

ads
Twitter yeni bir özelliği test etmeye başladı

Twitter, bir tweet'e yanıt verdiğinizde o yanıtı diğerlerinden ayıracak, yeni bir etiketi test ediyor.

Twitter, bir tweet'in yazarı yanıtınızı beğendiğinde görünen yeni bir "Yazar Tarafından Beğenildi" etiketini test ediyor. Android uygulamasında yeni etiketin görüldüğü iddialarını yansıtan ekran görüntüleri, Twitter'dan bir sözcü de doğruladı.

Şu ana kadar anladığımız kadarıyla, bir tweet'in yazarı bir yanıtı beğendiğinde, hem yanıtı bırakan hem de onu görüntüleyen diğer kişiler tarafından görülebilen bir rozetle işaretleniyor. Etiket dünya çapında test ediliyor, birçok ülkedeki kullanıcıların etiketi tespit ettiğine dair ekran görüntüleri paylaşılıyor.

Yeni etiket, TikTok’un bir kullanıcının bir paylaşımına yapılan yorumu beğendiğinde yanına koyduğu “Yaratıcı bunu beğendi” rozetine benziyor.

Twitter'ın yeni etiketi, onu zaten kalabalık olan bir tweet'e dikkati dağıtan veya gereksiz bir ek olarak gören bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabilir.

Öte yandan, bazı kullanıcılar, özellikle tweet'lerinin ünlüler gibi önemli bir kullanıcı tarafından beğenildiğini göstermek istiyorlarsa, bunu hoş bir ek olarak görebilirler. Bir tweet'in çok sayıda yanıt aldığı ve asıl göndericinin doğrudan yanıt vermek zorunda kalmadan bunlardan birkaçını vurgulamak istediği durumlar söz konusu olabiliyor.

Etiket hala test aşamasında ve Twitter'ın resmi olarak tüm kullanıcılara sunmayı planlayıp planlamadığı bilinmiyor.

10/06/2022 19:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Twitter yeni bir özelliği test etmeye başladı
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.