Üç yeni Harry Potter projesi geliyor

Warner Bros.'un yazar J.K. Rowling'in kitabından sinemaya uyarlanan efsane seri Harry Potter evreninde geçecek üç televizyon projesi üzerinde çalışıldığı iddia edildi.

ads ads ads ads
30/07/2021

ads
Üç yeni Harry Potter projesi geliyor

Giant Freakin Robot sitesinin ortaya attığı iddiaya göre Warner Bros. üç yeni dizinin hazırlığını yapıyor. Her ne kadar projeler hakkında detaylı bilgi verilmese de daha önce stüdyonun Hermione Granger'a odaklanan bir dizi üstünde çalıştığı öne sürülmüştü. Harry Potter filmlerinde Hermione'yi canlandıran Emma Watson'ın söz konusu projeyle kameraların karşısına geçebileceği iddia edilmişti. Hermione'nin başından geçenleri merkeze alacak dizinin üç proje içinde yer aldığı da dile getirilen iddialar arasında. Ayrıca büyücülük evreninin baş karakteri Harry'nin babası James Potter ve arkadaşlarını işleyecek bir dizinin gündemde olabileceği yakın zamanda ortaya atılmıştı.

Warner Bros. ocakta HBO Max'te yayımlanmak üzere bir Harry Potter serisi üstünde çalıştığı iddialarını yalanlasa da iddiaların devam ediyor olması dizi ihtimalinin hâlâ masada olabileceğine işaret ediyor. 

Harry Potter serisinin tüm dünyada çok büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Serinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın (Harry Potter and the Philosopher's Stone) ilk baskısının iyi durumda olan bir kopyası 80 bin sterline (yaklaşık 940 bin TL) satıldı. İlk baskı 1997'de 500 kitapla basılmıştı.

30/07/2021 18:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Üç yeni Harry Potter projesi geliyor, haberkibris,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.