Uçakta iki yolcu koltukta seks yapınca…

ads ads ads ads
11/05/2015

ads
Uçakta iki yolcu koltukta seks yapınca…

Kanada’da 26 yaşındaki genç bir kadın uçakta içkiyi fazla kaçırdıktan sonra yanında oturan adamla sevişmeye başlayınca ortalık fena karıştı.



Alicia Elizabeth Lander isimli genç kadın Toronto havalimanında uçağını beklerken tam 14 viski shot içti. Önce tek başına içerken ardından yanına oturan bir adam ona 10 tane viski shot ısmarladı. Alicia Elizabeth 10 viskiyi de 20 dakika içinde bitirdi.





Ardından uçağa binen kadın için skandal bundan sonra başladı. Uçakta da içmeye devam eden kadın koktuğunu değiştirerek yanına oturduğu yolcuyla sevişmeye başladı.



Pantalonunu çıkaran genç kadın ve adamla ilgili diğer yolculardan uçuş görevlisine şikayet geldi. 14A ve 14B koltuklarındaki yolcuları kontrol etmeye giden uçuş görevlisi, yolcuların üzerlerini ufak bir ceketle örterek seks yaptıklarını gördü.

Olayın ardından Alicia Elizabeth Lander kendi koltuğuna oturtuldu. Uçak indikten genç kadın "edebe aykırı davranış sergilenmek" suçundan tutuklandı. Çok sarhoş olduğu için ne yaptığının farkında olmadığını savunan Alicia Elizabeth Lander’ın cezası Haziran ayındaki mahkemenin ardından belli olacak.  

11/05/2015 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alicia Elizabeth Lander, uçak, uçakta cinsel ilişki, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.