Ufak Tefek Cinayetler'de tepki çeken sahne

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetleri'n son bölümünde yayınlanan bir sahne izleyicilerin yoğun eleştirilerine maruz kaldı. 

ads ads ads ads
27/04/2018

ads
Ufak Tefek Cinayetler'de tepki çeken sahne

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi son bölümüyle ekranda büyük ilgi gördü. Ancak dizideki bir sahne izleyicilerden tepki çekti. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın rol aldıkları dizide Taylan’ın evdeki yeni hizmetçiyi görmesinden sonraki tavırları ve davranışları özellikle kadın izleyicilerden eleştiri aldı.

Sürekli hizmetçileri Çiçi'nin kuzeni olarak diziye giren ve İşte Benim Stilim programıyla tanınan Aygün Aydın'ın oynadığı karaktere Taylan'ın flörtöz tavırlarını gören izleyiciler sosyal medyada yorum üstüne yorum yağdırdı. Taylan'ın Mehmet'i de eve çağırarak durumla ilgili yaptığı muhabbetleri izleyenler tepkiyle karşıladı.

Televizyon tarifi üzerinden “Cillop gibi” şeklinde yorumlarla hizmetçi kızı tarif etmesi büyük eleştirilere neden oldu. Bir izleyicinin şu sözleri dikkat çekti: “Tipik Türk erkeği! İki bacak açık görünce salyalar akıyor! Hiç yakışmıyor evli adama!” Dizinin müdavimleri evli bir adamın sergilediği bu davranışları Taylan karakterine hiç yakıştıramayarak “Bu sahnelerde resmen iğrendim. Ne demek tüplü televizyon falan, ne biçim laflar!

Çocuğunun annesi o senin ve Pelin kat kat güzel o kızdan” sözleriyle sahneye itirazlarını dile getirdiler. 

27/04/2018 12:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ufak Tefek Cinayetler
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.