Ukrayna'nın diplomatik misyonlarına üç tehdit zarfı daha gönderildi

ads ads ads ads
05/12/2022

ads
Ukrayna'nın diplomatik misyonlarına üç tehdit zarfı daha gönderildi

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, ülkesinin yurt dışındaki diplomatik misyonlarının, içinde hayvan gözü bulunan üç tehdit zarfı daha aldığını belirtti.

Ukrayna’nın büyükelçilik ve konsolosluklarına yönelik tehditlere ilişkin açıklama yapan Nikolenko, şimdiye kadar ülkesinin 12 ülkedeki büyükelçilik ve konsolosluklarına yönelik 21 tehdit olayının kaydedildiğini aktardı.

Nikolenko, "İspanyol polisi, Madrid'deki Ukrayna Büyükelçiliği ile Barselona ve Malaga başkonsolosluklarına gönderilen, içinde hayvan gözü olduğu belirtilen üç zarf ele geçirdi. Soruşturma başlatıldı." ifadesini kullandı.

Sözcü Nikolenko, geçen hafta, ülkesinin Macaristan, Hollanda, Polonya, Hırvatistan ve İtalya'daki büyükelçilikleri, Napoli (İtalya) ve Krakov (Polonya) başkonsoloslukları ile Brno'daki (Çekya) konsolosluğa kanı andıran bir sıvı içinde bekletilmiş paketlerin gönderildiğini aktararak belirgin bir rengi ve kokusu olan paketlerde hayvan gözleri bulunduğunu belirtmiş, bununla nasıl bir mesaj verilmek istendiğine ilişkin inceleme yapıldığını söylemişti.

05/12/2022 15:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ukrayna
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.