UKÜ mezunu, 2022 Dünya Kupası tanıtımı için sosyal medya filmi hazırlıyor

ads ads ads ads
18/09/2018

ads
UKÜ mezunu, 2022 Dünya Kupası tanıtımı için sosyal medya filmi hazırlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İletişim Fakültesi, Radyo ve Televizyon Bölümü 2011 mezunu  Utkan Göksu, 2022’de Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’nı hazırlayan Supreme Committee for Delivery &Legacy kuruluşunun film ekibinin başında sosyal medya filmi hazırlama görevini üstlendi.

UKÜ’de almış olduğu eğitimin kariyer yaşamı üzerinde son derece etkili olduğuna dikkat çeken Utkan Göksü, UKÜ’nün eğitim kalitesinin uluslararası standartlarda olduğunu ve dünya piyasası ile mücadele edebilecek mezunlar yetiştirdiğini kaydetti.

Üniversite 2’nci sınıf eğitimi sırasında çektiği ilk 40 saniyelik reklam filmi ile KKTC Maliye Bakanlığı’nın düzenlediği reklam ve afiş yarışmasında birinci olduğunu aktaran Göksu, kendisidışında yarışmada ödül alan diğer katılımcıların Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi olduğunu da dikkat çekti. Bir çok kısa film ve belgesel yarışmasında ödül kazandığını belirten Göksu, mezun olduktan sonra İstanbul’da birçok reklam filminde yardımcı yönetmenlik yaptığını ve televizyon programı hazırladığını dile getirdi.

Utkan Göksu, 6 yıl Katar, Dubai ve Arabistan’da uluslararası bir ekip olan National Geographic ve Al Jazeere Documentary Channel ile dünyanın en büyük yapılarının belgesellerini hazırladığını da kaydetti. Göksu 2017 yılından bu yana 2022’de Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nı hazırlayan Supreme Committee for Delivery &Legacy Film ekibinin başında sosyal medya filmi hazırlama görevini sürdürüyor.

UKÜ mezunu Utkan Göksu, üniversite hayatında dikkat edilmesi gereken üç unsurbulunduğunu belirterek, bunların inanmak, özgür olmak ve üretmek olarak sıralanabileceğini de açıkladı.

18/09/2018 16:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.