UKÜ’den yeni öğrencilerine “hoş geldin etkinlikleri”

ads ads ads ads
01/10/2022

ads
UKÜ’den yeni öğrencilerine “hoş geldin etkinlikleri”

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi’ne (ÖGDM) bağlı Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenci Karşılama ve Oryantasyon günleri Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunda düzenleniyor. 

UKÜ Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler Koordinatörü Selen Akün Kalaycı, 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi kapsamında üniversiteye yeni gelen öğrencilere üniversitedeki akademik ve kültürel yapıyı tanıtarak üniversiteli olmanın ne anlama geldiğini daha yakından anlayacakları ve Kuzey Kıbrıs’ı tanımalarının sağlanacağı bir dizi etkinlik planladıklarını kaydetti. 

Öğrencilerin üniversite yaşamına kolayca uyum sağlamalarını amaçlayan UKÜ Oryantasyon günleri, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in gençlik markası GNÇ Kıbrıs’ın iletişim sponsorluğunda düzenlenecek. Öğrenci karşılamaları ve kampüs turu ile başlayacak oryantasyon günleri, üniversite tanıtım seminerleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne kültür turları, Kıbrıs kültür gecesi, sportif yarışmalar ve çeşitli eğlence etkinlikleriyle devam edecek. 

Program kapsamında yeni girişli UKÜ’lülerin üniversite kültürünün önemli bir parçası olan kulüplerle tanışma fırsatını da yakalayacağını da belirten Kalaycı, düzenlenecek olan kulüpler şenliği ile öğrenciler ilgi duydukları kulübün standını ziyaret edebilir ve sosyal hayatlarına büyük katkı sağlayacak kulüp etkinliklerinden ve çalışmalarından haberdar olabileceklerini belirtti.

Kalaycı, bu yılki oryantasyon programının oldukça eğlenceli ve renkli bir içeriğe sahip olduğunu  belirterek, “Programda yer alan açık hava sinema gecesi, hazine avı, renk şenliği, öğrenci kulüpleri ve uluslararası topluluklar şenliği ve eve dönüş partisi sayesinde yeni öğrencilerimize hem hoş geldiniz demek hem de onlara yeni akademik dönem için motivasyon sağlamak istiyoruz” dedi. 

Açıklamasında UKÜ Açık Hava Performans Sanatları Merkezi’nde 28 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Eve Dönüş Partisi’nde uluslararası üne sahip Dharia’nın sahne alacağını aktaran Kalaycı, DJ Umut Özsoy’un ise konser öncesinde öğrenciler ile buluşacağını dile getirdi.

 

01/10/2022 10:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, UKÜ
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.