Gökçe: Akıncı seçilse de hiçbir amaca hizmet etmeyecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi Ulaş Gökçe kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı sert bir dille eleştirdi

ads ads ads ads
05/07/2020

ads
Gökçe: Akıncı seçilse de hiçbir amaca hizmet etmeyecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi Ulaş Gökçe kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı sert bir dille eleştirdi. Eleştirilerine karşı aldığı tepkileri de yorumlayan Gökçe Akıncı’nın hiçbir sözünü tutmadığını idida etti.

Cumhurbaşkanı Akıncı’nın Mağusa ziyareti üzerine kısa bir değerlendirme yapan Gökçe, Akıncı’nın yıllardır siyasetle ve Kıbrıs sorunuyla ilgilenmediğini savundu.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın hiçbir seçim sözünü tutumadığını, AB'den Rumlara kadar her kesimle Kıbrıslı Türklerin ilişkilerini bozduğunu, sadece alkış için her kesimle kavga ettiğini, ne için yeniden aday olduğun meçhul olduğunu söyleyen Gökçe Akıncı’nın seçimi kazanacağını ancak halka hayal kırıklığı yaşatacağını ifade etti.

5 yıl bitmeden Akıncı’nın yine hiçbir amaca hizmet etmeyen bir ayar çekerek destekçilerini mutlu edeceğini kaydeden Gökçe, “Sayın Akıncı'nın eleştirilmesine isyana gelince. Benim bunları okuduğum, cevap verdiğim, umursadığım yok” dedi.

Ulaş Gökçe’nin paylaşımı şöyle:

Yıllardır siyasetle ve Kıbrıs sorunuyla ilgilenmeyen, hiçbir seçim sözünü tutmayan, AB'den Rumlara kadar her kesimle ilişkilerimizi bozan, bir plan çerçevesinde değil sadece alkış için her kesimle kavga eden, ne için yeniden aday olduğu meçhul Sayın Akıncı bugün Mağusa'daydı.

Tahammülsüzlük, eleştiriye kapalı olmak, komplo teorileri üretmek, siyasi eleştiriye küfürle cevap vermek Sayın Akıncı'nın destekçilerinin bir kısmının özelliğidir. Eskiden Denktaşçı dediklerimiz bile daha sakindi. Tabii bence bunun suçu Sayın Akıncı'nın değil. Ama durum da bu.

Çok dert edenlere: Rahat olun. Sayın Akıncı seçimi kazanacak. Ama siz 5 yıl sonra aldatılmışlıklarınızla, hayalkırıklıklarınızla başbaşa kalacaksınız. Ama 5 yıl bitmeden Sayın Akıncı yine hiçbir amaca hizmet etmeyen bir "ayar çekerek" sizi mutlu edecek.

Küfürlere, ironik komplo teorilerine, somut eleştirime somut cevap yerine garip laflara ve en önemlisi Sayın Akıncı'nın eleştirilmesine isyana gelince. Benim bunları okuduğum, cevap verdiğim, umursadığım yok.

05/07/2020 12:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ulaş Gökçe, mustafa akıncı, akıncı eleştiri, haberkibris,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.