Uluçay: Gelişim için verilen mücadele devam ediyor

Uluçay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği heyetini kabul etti

ads ads ads ads
13/11/2019

ads
Uluçay: Gelişim için verilen mücadele devam ediyor

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, 15 Kasım kutlamalarına katılmak amacıyla KKTC’de bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki Şube Başkanlarından oluşan heyeti   kabul etti.

Cumhuriyet meclisinden verilen bilgiye göre, Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde KKTC Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Dernek Başkanı Mustafa Işık konuşmasında, Kıbrıs Türk halkının yıllar süren bağımsızlık mücadelesinin haklı bir gerekçesi olarak kurulan KKTC’nin kuruluşunun 36.yıldönümünü birlikte gururla kutladıklarını söyleyerek, Kıbrıs Türk halkının bütün imkânsızlıklara rağmen ortaya koymuş olduğu iradenin asla unutulamayacağını belirtti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında, ülkenin gelişmesi için verilen mücadelenin devam ettiğini söyledi.

Uluçay, bu mücadelenin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirttiği konuşmasında “Geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize refah içerisinde yaşanabilir bir ülke miras bırakmak için sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz” dedi.

Zaman zaman eksiklikler olsa da bunları hep birlikte giderdiklerini vurgulayan Uluçay, amacın hep beraber daha güzel bir ülke yaratmak olduğunu ifade etti.

13/11/2019 17:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Uluçay: Gelişim için verilen mücadele devam ediyor, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.