Uluçay’dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

ads ads ads ads
19/05/2019

ads
Uluçay’dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Kıbrıslı Türk gençliğinin uluslararası platformlarda spor yapma hakkının teslim edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu konuda vermekte olduğumuz destek ve mücadelenin  devam edeceğinin bilinmesini isterim” dedi.

Uluçay, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, halkın, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Uluçay şunları kaydetti:

“Çağdaş Türkiye’nin kuruluşuyla taçlanan  ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla ilk meşalesi yakılan bağımsızlık mücadelesinin başladığı bugünü 100. yılında kutluyor, anlam ve önemini bir an bile unutmuyoruz.

Özgürlük ve çağdaş yaşam ülküsünü gençlere miras bırakan Mustafa Kemal Atatürk yolunda ilerleyen bizler de gençlerimize inanıyor, ülkemizi daha iyiye taşıyacaklarına güveniyor ve onları tüm çabalarımızın merkezine koyuyoruz.”

“HAYATIN HER ALANINDA GENÇLİĞİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mesajında, spor ambargolarına da değinen Uluçay, şunları ifade etti:

“Bu anlamlı günde, ülkemizin kanayan bir yarasını da bir kez daha gündeme taşımak istiyorum. Kıbrıslı Türk gençliğinin uluslararası platformlarda spor yapma hakkının teslim edilmesi gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim. Bu konuda vermekte olduğumuz destek ve mücadelenin  devam edeceğini bilinmesini isterim.

Hayatın her alanında gençliğimizin yanında olmaya devam edecek, onlara özgürlük ve çağdaş yaşam taahhüdümüzü yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

19/05/2019 11:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Uluçay’dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.