Umut Özsoy markalaşıyor

ads ads ads ads
23/06/2017

ads
Umut Özsoy markalaşıyor

Ülkemizin yetiştirdiği en iyi Dj'ler arasında yer alan ve 13 yıllık Dj'lik kariyeri boyunca sahne aldığı tüm eğlence mekanlarındaki canlı performansları ile büyük bir hayran kitlesi ve beğeni toplamayı başaran Umut Özsoy; Esmen Group tarafından adamıza getirilen Terranova ve Calliope markalarıyla sözleşme imzaladı.

Terranova ve Calliope’un yanı sıra D&P Perfumum, Ramsey, KİP, Primadonna ve Caffe Pascucci markalarının da Kıbrıs’taki mağazalar zincirini bünyesinde barındıran Esmen Group, imzalanan sözleşme ile Dj Umut Özsoy’un sahne kıyafetlerinin sponsorluğunu üstlendi. Müzik kariyerini son 4 yıldır Port Cratos bünyesinde hizmet veren Cage Club'ta sürdüren Umut Özsoy, bundan böyle sahne alacağı tüm mekanlarda Terranova ve Calliope markalarını taşıyacak.  

Esmen Group Direktörü Esin Esmen, Kuzey Kıbrıs’ın eğlence yaşamında başarılı bir çıkış yapan ve adından söz ettiren Dj Umut Özsoy’un çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Dj Umut Özsoy’un bundan böyle sergileyeceği tüm performanslarında Terranova ve Calliope markaları ile bütünleşecek olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi. Umut Özsoy’a kariyerinde başarılar da dileyen Esmen, “Dj Umut Özsoy, yaz boyunca müziklerinin yanı sıra kıyafetleriyle de kabinde göz dolduracak” dedi. 

23/06/2017 20:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: umut özsoy, esmen
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.