Üniversite öğrencisi uyuşturucu madde ile yakalandı

ads ads ads ads
17/07/2019

ads
Üniversite öğrencisi uyuşturucu madde ile yakalandı

Narkotik şube polislerinin almış olduğu bir ihbar doğrultusunda Gazimağusa’da bir üniversite kampüsü içerisinde kalmakta olan Endonezya uyruklu Astarı Razak (K-27) tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık yarım gram ağırlığında Hint Keneviri türü madde bulunarak emare olarak alındı. Tutuklanan zanlı bugün Gazimağusa kaza mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Meselenin tahkikatını yapan tahkikat memuru Mahir Türe yeminli şahadetinde, 16.7.19 tarihinde Gazimağusa’da bir üniversitenin kampüsü içerisindeki yurtta kalmakta olan zanlının ikametgahında yapılan aramada çalışma masası üzerinde kent yazılı sigara paketi içerisinde kağıda sarılı uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım gram ağırlığında Hint Keneviri türü uyuşturucu madde bularak emare olarak alındığını, zanlının da tutuklandığını aktardı.

Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğine değinen Türe zanlının bahse konu uyuşturucu maddeyi bir şahıstan satın aldığını beyan ederek ırkını ve ilk ismini verdiğini aktardı. Bu konuda araştırma yapılacağına değinen Türe emare uyuşturucunun da tahlile gönderilecek olması nedeniyle zanlı aleyhine 2 gün tutukluluk emri verilmesini talep etti.

Olguları değerlendiren yargıç Hazan Aksun zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalması yönünde emir verdi.(MHA)

17/07/2019 18:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gazimağusa, uyuşturucu, Astarı Razak, tutuklama, polis, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.