Ünlü boksör dünyanın en pahalı aracını satın aldı

ads ads ads ads
25/08/2015

ads
Ünlü boksör dünyanın en pahalı aracını satın aldı

Boksun yenilmez şampiyonu Floyd Mawyweather Jr, servetini sergilemekten hiç kaçınmıyor.

Dünyaca ünlü ABD’li boksör Floyd Mayweather, 4 milyon 800 bin dolarlık yeni bir otomobil satın aldı. Milyonlarca Dolar'lık arabalarını, kendisine özel uçağını, deste deste paraları özellikle kendi Instagram hesabından sergileyen ABD'li boksör, ''Eğer para kazanmak suçsa, beni idam edin'' diyerek parayı ne kadar sevdiğini hiçbir zaman inkar etmiyor.

Money (Para) lakaplı Mayweather, satın almış olduğu Koenigsegg CCXR Trevita markalı aracı üç Ferrari, üç Bugatti, bir Porsche, bir Lamborghini ve bir de özel jetinin bulunduğu koleksiyonuna ekledi. Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Floyd Mayweather, yeni oyuncağını Instagram hesabı üzerinden paylaşırken, araçtan dünya üzerinde sadece iki tane olduğunu belirtti.

Boksun yenilmez şampiyonu Floyd Mawyweather Jr, servetini sergilemekten hiç kaçınmıyor.

Arabalara olan merakı bilenen Floyd Mayweather, son olarak 4.8 milyon Dolar (yaklaşık 14 milyon TL) ödediği yeni oyuncağını Instagram'dan duyurdu.

Otomobil bir Koenigsegg CCXR Trevita...

Yeni otomobil aldığını sosyal medyadan da dosta düşmana duyuran Mayweather, bu araçtan dünyada sadece 2 tane olduğunu da belirtti. Mayweather aldığı aracın 2 numaralı araç olduğunu da söyledi.

Zengin boksör aracının Süper Otomobil değil Hiper Otomobil kategorisinde olduğunun da altını çizdi. 

25/08/2015 14:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Floyd Mawyweather, Koenigsegg CCXR Trevita
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.