Ünlü komedyenin kardeşi ikinci kez hırsızlık yaparken yakalandı

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (AŞTİ) yankesicilik yapan bir kişi gözaltına alındı. Yankesici şahsın, ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi olduğu ortaya çıktı.

ads ads ads ads
17/09/2018

ads
Ünlü komedyenin kardeşi ikinci kez hırsızlık yaparken yakalandı

Olay, 9 Eylül Pazar günü AŞTİ'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında şehir dışından Ankara'ya gelen M.Ş., bagajlarını almak üzere otobüsün arkasına geçtiği sırada parasının çalındığını fark etti. Hemen Çiftlik Polis Merkezi Amirliğine giden M.Ş. 600 TL'sinin çalındığına dair ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, inceledikleri güvenlik kameraları görüntüleri neticesinde, olayı gerçekleştiren şahsın komedyen Şafak Sezer’in ağabeyi  Yavuz Sezer, olduğunu tespit etti.

GÖZALTINA ALINDI

Yavuz Sezer, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince bu sabah gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Öte yandan, zanlı daha önce de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 24 Mart Perşembe günü Trabzon'da yaptığı mitingde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik'in 1600 lira ile 400 dolarını çalmıştı. Yavuz Sezer, gerçekleştirdiği bu hırsızlık suçu kapsamında tekrar Ankara'da gözaltına alınmıştı.
(İHA)

17/09/2018 14:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şafak Sezer’, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.