Ünlülerden 15 Temmuz mesajları

ads ads ads ads
16/07/2017

ads
Ünlülerden 15 Temmuz mesajları

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla darbeyi kınadı, Şehitler Köprüsü’ndeki anma törenine katıldılar.

15 Temmuz şehitleri, dünTürkiye  genelinde düzenlenen törenlerle anıldı. Sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de sosyal medya hesaplarında paylaştıkları mesajlarla kanlı darbe girişimine yönelik tepkilerini dile getirdi, şehitleri andı. Orhan Gencebay, Demet Akalın, Murat Yıldırım’ın olduğu birçok ünlü isim, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anma törenine katıldı... İşte o isimler ve  paylaşımları...

SEZEN AKSU: “Minik Serçe”, Instagram’dan paylaştığı mesajında darbe ve darbe hevesini insanlık suçu olarak nitelendirdi.

 Ünlüler de akın etti

Demet Akalın: 
Geçen sene kafandan uçaklar geçerken korkudan ne yapacağını şaşırıyordun. Bugün elin pek karnın tok. Hâlâ şehitlerimizi anmayan bazılarını görüp takip ettiğim için utanıyorum...

Ünlüler de akın etti

EŞİYLE KATILDI
Oyuncu Murat Yıldırım, anma törenine eşi İmane Elbani ile katıldı. Yıldırım, Instagram’da “Tam 1 yıl önce bu köprüde bizim için şehit olan tüm şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum” mesajı paylaştı.

Ünlüler de akın etti

ORHAN 
GENCEBAY:
Orhan Gencebay da törendeydi. Vatandaşlar ünlü isimlere yoğun ilgi gösterdi.

Ünlüler de akın etti

Burcu Esmersoy: 
Bu vatan bizim. Bu cumhuriyet, bu demokrasi bizim! Aksi düşünülemez, kimsenin gücü yetmez. Bir kez daha şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

BAYRAKLI POZ: 
Modacı 
Hakan 
Akkaya, Hande Yener, Ivana Sert ile çektirdiği pozu Instagram’dan “Ne mutlu Türk’üm diyene” mesajıyla paylaştı.

Ünlüler de akın etti

PETEK DİNÇÖZ: 
Şarkıcı anma töreninde Türk bayrağıyla çekildiği pozu hesabından paylaştı.

Ünlüler de akın etti

Işın Karaca, Şehitler Köprüsü’nde polislerle çektirdiği bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlüler de akın etti

Tarkan: 15 Temmuz’da şehit düşen tüm kahramanlarımızın ruhu şad olsun, vatan size minnettar.

Ünlüler de akın etti

Ünlüler,  Şehitler Köprüsü’ndeki anma törenine böyle gittiler

İrem Derici: Asla unutmayacağız ne o günü ne de sonrasında yaşananları. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, dimdik çıkarız biz her türlü beladan ama bir daha yaşamayalım. Allah bizi, ülkemizi, askerimizi, polisimizi, hükümetimizi ve birliğimizi korusun. Ülkemizde gözü olanın da gözü çıksın. Dualarınızı eksik etmeyin şehitlerimize ve ailelerine.

Deniz Seki: 
Ben 15 Temmuz’u kapalı bir yerde yüreğim kan ağlayarak yaşadım. 15 Temmuz kahramanlığın günü. Bayrağımızı indirtmeyen, ezanımızı dindirtmeyen bütün şehitlere selam olsun. Daima dualarımdalar.

Murat Boz: Sahip olduğu kudretin damarlarındaki asil kandan geldiğini bilen bir milletin önünde, ülkemizin bütünlüğüne ve geleceğine kasteden ne silah, ne tank ne de tüfek durabilir. 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın demokrasi!

16/07/2017 13:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 15 temmuz, türkiye, FETÖ, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.