Van Persie'yi isyan ettiren olay!

ads ads ads ads
28/09/2015

ads
Van Persie'yi isyan ettiren olay!

Fenerbahçeli Robin van Persie, Beşiktaş maçında ısrarla taç çizgisinin kenarında ısınmak istemesinin nedenini açıkladı.

Beşiktaş- Fenerbahçe karşılaşmasının en çok tartışılan olaylarından biri Robin van Persie’nin ısınma antrenmanı için daha önceden belirlenen alanın dışına çıkıp, taç çizgisinin kenarında ısınmak istemesiydi.

Saha komiseri ve dördüncü hakem Özgür Yankaya'nın uyarılarına rağmen Hollandalı futbolcu, ısınma hareketlerine taç çizgisinin yanında devam etti.



Bunun üzerine Yankaya, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'dan (üstte) yardım istedi. Çetinkaya'nın tüm ısrarlarına rağmen ısınan diğer futbolcuların yanına gitmeyen ve ısınma hareketlerine devam eden Van Persie, siyah-beyazlı taraftarlardan da tepki aldı.

VAN PERSIE'Yİ GÖREN İSMAİL DE O BÖLGEYE GİTTİ

Van Persie'nin taç çizgisi kenarında ısındığını gören Beşiktaşlı İsmail Köybaşı da, taraftarların "İsmail çizgiye" şeklinde bağırmaları üzerine Hollandalı oyuncunun yanına gelip ısınma hareketlerini burada sürdürdü.

Peki Van Persie neden taç çizgisi kenarında ısınmak istedi ve bunda ısrar etti? Bu sorunun yanıtını araştırdık ve cevabına ulaştık.

Hollandalı yıldız, yanına gelen stat görevlisine, 4. hakeme ve Fenerbahçe teknik heyetine olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Ben burada çimler varken neden tartan pistteki bir halının üzerinde ısınayım? Ya orada sakatlanırsam..." 

28/09/2015 16:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: persie, haber, kıbrıs, ısınma
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.