Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor.

ads ads ads ads
29/08/2017

ads
Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

İstanbul'da Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı. Şaşmaz’ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek.      

Son dakika: Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam, bir yandan 5 aylık hamile olduğu belirtilen gelini Yasemin Adalı'yı teselli etmeye çalıştı. Caminin avlusu namaza yaklaşık 1 saat kala dolmaya başlarken Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile eşi Adalı burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. (Fotoğraf: Fırat Alkaç)     

Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı daha sonra taziyeleri kabul etti. Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel gibi çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.

Vatan Şaşmaz'ın rol arkadaşı Ferdi Akarnur, “Lafın bittiği yer. Ne diyeyim ki. Candan sevdiğimiz, güler yüzlü, saygılı, efendi biriydi. Bugüne kadar biz 10 yıldır çalışıyoruz, hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı. Ben diziyi izlerken aldım haberi. Seti aradım onların da haberi yok. Hala şoktayım" diye konuştu.

MELİKE ÖCALAN: BEBEĞİNİ VE EŞİNİ KORUMAK İÇİN...

Vatan Şaşmaz'la birlikte sunuculuk yapan Melike Öcalan, "Doğacak bebeğine Allah uzun ömürler versin. Artık o bize emanet. Hep birlikte büyüteceğiz onu. Vatan bunu hak etmedi. Duygumu anlatacak kelime bulamıyorum. 1 ay önce telefonla konuşmuştuk. Son konuşmasında da çocuk isteğini anlattı. Göremedi... Bir sürü şey konuşuluyor. Bu olaylardan sonra. Eğer evli ve bebek bekleyen bir adam, ortada bir yerde karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalışsaydı karşısındaki kim bilir neler yazılırdı. Tabi koruyacak ailesini. Vatan öyle biri zaten. Şu anda bir can gitmiş. Ve bu çok iyi, çalışkan, temiz, efendiliğinden başka hiçbir şeyini görmediğimiz biri. Otel odasında olması bir şey ifade etmiyor. Tabii ki de bir laf anlatacaksa bebeğini ve eşini korumak için ortada bir yerde anlatamazdı” dedi.

Son dakika: Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
Cenazeye Şaşmaz'ın rol arkadaşı Pınar Altuğ da katıldı.

YAŞAR ALPTEKİN:

Çok fazla söylenecek bir söz yok. Ondan geldik, ona gideceğiz. Rabbim ona rahmet eylesin. Onun dışında söylenecek söz kalmıyor. Vatan çok nazik, naif bir insandı. Allah sevenlerine sabır eylesin.

Son dakika: Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta durabildi. (Fotoğraf: İsmail Bayrak)

Son dakika: Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Vatan Şaşmaz'ın 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı, cenaze namazının kılınacağı camiye geldi.  (Fotoğraf: İsmail BAYRAK)

Son dakika: Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor
Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında... (Fotoğraf: İsmail BAYRAK)

29/08/2017 13:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: vatan şaşmaz, sunucu, filiz aker, cenaze
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.