Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Hilal idam mı edilecek?

ads ads ads ads
12/01/2017

ads
Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Hilal idam mı edilecek?

Vatanım Sensin 11. yeni bölüm fragmanında bu sahne olay olacak. Kanal D'nin geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Vatanım Sensin, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında dikkat çeken idam sahnesi merakla bekleniyor. Peki Vatanım Sensin'de bu akşam neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Vatanım Sensin 11. bölümü için bekleyiş sürerken yayınlanan yeni fragmanlar heyecan dozunu arttırdı. Dizinin ekrana gelen son bölümüne Hilal için verilen karar damga vurmuş, Cevdet’in kızı ve görevi arasında nasıl bir karar vereceği merak konusu olmuştu. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanlarında ise yeni bir isim dikkat çekti. Halide Edib Adıvar, şehre geliyor, Azize için bir umut ışığı doğuyor. İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanları ve yeni bölümden ilk ipuçları!

“Vatanım Sensin”, ümitsizliğin, ihanetin, çaresizliğin ve savaşın damga vurduğu işgal yıllarında, yeniden dirilen umutların ve bu umudu diriltmek için canını ortaya koyan kahramanların hikayesini anlatmaya devam ediyor. Dizinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde ise sinirler iyice gerilecek, nefesler tutulacak. Azize’nin, kızı Hilal’in idama yürüyüşünü izlerken yaşadığı çaresizlik, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Bir annenin en zor anı

Hilal, bu bölümde cephaneliği bombaladığı iddiasıyla idama mahkum oluyor. Cevdet’in tüm çabalarına rağmen idamın ertelenmemesi, aileyi yasa boğuyor. Azize, bir anne olarak hayatının en zor gününe uyanıyor.

Kızı Hilal’in idama yürüyüşünü izleyen çaresiz kadının feryatları, izleyenleri duygulandıracak. Seyirciler, o sahnelerde ülkenin kurtuluşu için nice bedeller ödeyen kahraman bir kuşağın mücadelesine şahitlik edecek.

Hilal idamdan kurtulacak mı?

Öte yandan Halide Edip, Hilal’i kurtarmak için İzmir’e gelecek. Dönemin Türk edebiyatının ve milli mücadelenin önde gelen yazar, gazeteci ve siyasetçilerinden olan Halide Edip, İzmir’de halka kurtuluş ümidini dirilten, halkı direnişe çağıran heyecanlı bir konuşma yapacak. Yaptığı konuşmanın ardından tutuklanan Halide Edip, Halit İkbal olarak yazılar yazdığını bildiği Hilal’in yanına giderek idam yolunda olan vatansevere güç verecek.

Halide Edip ve Hilal’in konuşmasında canlarını bu vatanın kurtuluşu ve milletin hürriyeti için gözünü kırpmadan feda eden binlerce isimsiz kahraman anılacak.

Vatanım Sensinin yeni bölümünde Hilal idam mı edilecek

Kararımdan bu rol için döndüm

Selma Ergeç, 10’uncu bölümde katıldığı “Vatanım Sensin”i başından beri hayranlıkla izlediğini söyledi. Uzun süredir ekrandan uzak olan ve yeni sezona kadar bir projede yer almayı düşünmeyen Ergeç, bu kararından Halide Edip karakteri için döndüğünü açıkladı. 

12/01/2017 08:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: vatanım sensin, vatanım sensin yeni bölüm, vatanım sensin 11. bölüm, dizifragman
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.