Vin Diesel, Riddick 4'ün Geleceğini Söylüyor!

Vin Diesel, sosyal medya üzerinden Riddick açıklaması yaptı

ads ads ads ads
06/05/2020

ads
Vin Diesel, Riddick 4'ün Geleceğini Söylüyor!

Duyuruyu yapan isim bizzat yıldız oyuncu Diesel oldu. Söylediklerine göre yeni bir senaryo gelecek hafta içerisinde oyuncunun eline ulaşacak.

Coronavirüs nedeniyle evinde karantinada bulunan Vin Diesel, sosyal medya üzerinden videolu bir açıklama yaptı. Paylaşımın açıklamasında "Son Riddick Günlükleri film senaryosu önümüzdeki hafta geliyor!" sözlerine yer vererek hayranlarını heyecanlandırdı. Ayrıca filmin adının da Riddick 4: Furya olacağı kesinleşmiş oldu.

İlk Riddick filmi 2000 yılında The Chronicles of Riddick: Into Pitch Black adıyla izleyicileriyle buluşmuştu. Bunun ardından 2004 yılında The Chronicles of Riddick ve 2013 yılında Riddick filmleri vizyona girdi. Serinin kaldığı yer olan Riddick'in konusu ise şöyleydi: Kendi insanları tarafından ihanete uğrayan Riddick, kendini yaşamın olmadığı ve güneşin kavurduğu ıssız bir gezegende bulur; kısa bir süre sonra ise gezegenin zannettiği kadar ıssız olmadığını fark eder. İlginç bir uzaylı türünün yaşam alanı olan bu gezegende tuhaf yaratıkların saldırısına uğrar. Düşmanlar karşı koyamayacağı kadar güçlüdür ve bulunduğu tehlikeli bölgeden bir an önce kaçar. Hayatını kurtarmak için uğraşırken bir yardım alarmını aktive eder ve bu alarmın aktif olmasıyla birlikte iki gemi harekete geçip gezegene iniş yapar. Birbirine savaş açan gemilerden birinde paralı askerler çalışmaktayken, diğer gemiye Riddick'in geçmişinden gelen önemli biri kaptanlık etmektedir.

 

 

06/05/2020 10:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: riddick 4, vin diesel,
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.